0:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.08.2020 16:30

1.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FŠ Třebíč potvrdila roli favorita


Branky


21. V. Lampíř , 31. M. Dobeš , 59. D. Adam
23

V Jaroměřicích bylo jasno už po poločase a hosté si vezou výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

V Jaroměřicích se hrálo utkání dvou rozdílných poločasů. V tom prvním hosté podali velmi dobrý výkon a na hřišti jasně dominovali, měli šance a naopak domácí horko těžko přecházeli půlící čáru. Hosté velice dobře kombinovali, hráli zodpovědně na všech postech. Z toho vyústily i dvě branky. Skóre otevřal ve 21. minutě Lampíř - 0:2. Uklidňující druhou branku přidal Dobeš, který se trefil po půl hodině hry - 0:2. Poločasový výsledek byl tak pro domácí ještě milosrdný. 

Hosté si vedení pohlídali

Domácí se ve druhé půli zlepšili a využili zbytečných ztrát, kterých se dopouštěli hráči třebíčského celku. Šance přibývaly na obou stranách, ale trefili se jen hosté. branku vstřelil po hodině hry střídající Dominik Adam - 0:3. i přes další šance už v Jaroměřicích další branka nepadla a hosté tak potvrdili roli favorita.



Ohlasy k zápasu


FK Jaroměřice nad Rokytnou
Miloslav Loucký (trenér): Soupeř byl podle očekávání kvalitní. I přes jejich další šance jsme si góly dali sami. Foška už patří do jiné soutěže. Potěšil mě výkon týmu, je vidět velká fluktuace hráčů




Sestavy


FK Jaroměřice nad Rokytnou
M. Macháček [-] - J. Heralecký [-] (46. O. Frečka [-] ) , M. Svoboda [-] , M. Prokeš [-] (80. P. Bednář [-] ) , L. Škoda [-] , J. Záturecký [-] , F. Dusík [-] , Z. Melán [-] , J. Stejskal [-] , J. Urbánek [-] , R. Svoboda [-] (77. [-] )

SK Fotbalová škola Třebíč
J. Slatinský [-] (46. M. Šlouf [-] ) - T. Růžička [-] , V. Lampíř [-] , L. Tomek [-] , P. Saitl [-] - M. Dobeš [-] (65. M. Jindra [-] ) , O. Jeřábek [-] , Š. Blažek [-] , M. Minář [-] - M. Bukáček [-] (65. A. Macek [-] ) , M. Hobza [-] (46. D. Adam [-] ) -

ŽK: 55. J. Stejskal , 74. R. Svoboda .
Počet diváků: 64. Rozhodčí: RYŠÁNEK Zbyšek - MRÁZEK Vít, VÍDENSKÝ Bohumil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Milan Bratršovský
Tip experta: výhra hostů

Očekávám jednostranný zápas. Nebýt zrušené sezóny, tak FŠ prohání celky o soutěž výše. Počet gólů by mohl atakovat i dvojciferné číslo - 0:8.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů