Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2020 16:00

5.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

6.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

6.0

Zázemí

8.0

Svratka doma získala důležité 3 body


Branky


12
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chotěboř držela míč, góly střílela Svratka

V 5. kole hostile fotbalisté Svratky na domácí půdě rezervu Chotěboře. Domácí chtěli odčinit předchozí zaváhání v Havlíčkové Borové, kde ztratili dobře rozehraný zápas, hosté naopak chtěli případnou výhrou se posunout do vyšších pater tabulky.  První branku vstřelil za domácí ve 12. minutě Kalina, když slabší levačkou z vápna přeloboval lehce z brány vysunutého gólmana hostí. Další radost udělala domácím fandům ve 27. minutě Lédl, když využil nabídku od Štěpánka a rozvlnil síť za Markem podruhé. Hosté sice měli územní převahu, drželi míč více na kopačkách, nicméně do vyložené gólovky se nedostali a se standardními situacemi si domácí obrana poradila.  

Chotěboř nedokázala proměnit šance, domácí definitivně rozhodli

Druhý poločas začal tak, jak první skončil. Hosté dobře kombinovali a působili fotbalovějším dojmem a s výjimkou prvního poločasu se dostávali i do šancí. Dvakrát však z malého vápna překopli branku a tak přišel trest, když v 79. minutě předvedl velký přehled a kvalitu v soupeřově vápně Štěpánek, který nechytatelnou pumelicí do vinglu podtrhl domácí tři body.   


Ohlasy k zápasu


SK Svratka
Jsem rád, že jsme dnes zvítězili. Dneska to z naší strany nebyla žádná hitparáda, co se týče fotbalové stránky a koukatelnosti. Body jsme ubojovali a doufám, že touto výhrou se odrazíme k dalším dobrým výsledkům. Hosté hráli velmi hezký, koukatelný fotbal a výsledek je pro ně krutý. Vojtěch Šmahel, brankář domácích.:




Počet diváků: 100. Rozhodčí: HANZL Daniel - HROMÁDKA Miroslav, ŽĎÁNSKÝ Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
5. 9. 2020 19:53
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích