0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2020 16:30

2.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dukovany podruhé v řadě prohrály, tentokrát nestačily na Herálec


Branky


12

Dukovany chtěly odčinit prohru z Dobronína a získat na svém hřišti tři body, ale šťastnější jsou hosté z Herálce

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase se diváci branky nedočkali

Ve druhém kole se proti sobě postavily celky Dukovan a Herálce. Domácí od začátku chtěli napravit prohru z úvodního kola a tlačili se do šancí. 

Ve velké šanci se objevil Sedláček, který se dostal po krásné kombinaci do samostatného úniku, ale bohužel pro domácí branku přestřelil. Do další šance se po rohu dostal Viklický, ale v těžké pozici nezakončil přesně. Chvíli poté se skvělou individuální práci dostal ke střele Černý, ale vysoko přestřelil. 

Jako blesk z čistého nebe mohlo udeřit na druhé straně, kde zachyboval domácí stoper Kunc a špatným odkopem vybídl ke skórování hostujícího útočníka, ale svoji chybu napravil včasným návratem a střela skončila nad brankou Křišťála. Do kabin se odcházelo za bezbrankového stavu, z něhož musely být Dukovany zklamané, neboť byly po celý poločas jasně lepším týmem.

 

Solnička vystřelil Herálci výhru

Do druhého dějství nastoupili domácí opatrněji a hostující Herálec začal útočit a být aktivnější. Jednu ze šancí hostí chytil Křišťál. To s domácími otřáslo a opět chtěli být pány na hřišti. Začali se opět tlačit před branku Lachmana, ale ten všechny pokusy vychytal.

V největší šanci zápasu se zjevil Martin Novák, ale na tabuli svítilo stále 0:0. Zákonitě přišel trest, když obranu Dukovan přeletěl dlouhý nákop a před Křišťálem se dostal ke střele Solnička, který chladnokrevně zakončil a rozveselil svůj tým - 0:1. Do konce zápasu se domácí hnali za vyrovnáním, ale Herálečtí hubené, zato cennější vítězství ubránili. 

 

 



Sestavy


SFK Dukovany 2001
M. Křišťál [-] - J. Černý [-] , M. Novák [-] , D. Fessl [-] , A. Dúcký [-] (17. M. Jašek [-] ) , M. Fojtášek [-] (79. P. Pislcajt [-] ) , D. Viklický [-] , P. Sedláček [-] , J. Kunc [-] , P. Novák [-] (65. L. Fiedler [-] ) , M. Dvořák [-] (73. J. Fojtášek [-] )

TJ Sokol Herálec
J. Lachman [-] - F. Bureš [-] , M. Zobač [-] , S. Suchý [-] , M. Boháč [-] , P. Hamák [-] , T. Solnička [-] , D. Okurka [-] , M. Kovář [-] , O. Černý [-] , V. Uchytil [-]

ŽK: 90. J. Kunc - 33. M. Kovář , 37. M. Boháč .
Hráči zápasu: T. Solnička .
Počet diváků: 135. Rozhodčí: ŽALOUDEK Patrik - POJEZNÝ Karel, TERBER Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
14. 8. 2020 20:39
Tip:Výhra Hostů!

Tip: výhra domácích

Radek Smejkal

Expert: Jan Mašek
Tip experta: remíza

Herálec ztratil body doma s Moravcem. Věřím, že z Dukovan bod dovezou. Zkusím remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích