Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2020 16:30

2.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vrchovina si připsala další tři body


13

Domácí rezerva Vrchovina po demolici Rapotic přivítala v derby tým Moravce a slaví další výhru

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas naprosto v režii domacich

V okresním derby na sebe narazila mužstva Vrchoviny a Moravce. Záčatek zápasu byl z obou stran opatrný, Vrchovina byla častěji na míči, ale Moravec, který si přijel pro bod velice dobře bránil. Domácí po chvíli změnili taktiku a začali hrát po křídlech, protože střed hřiště byl zahuštěný. 

Tato změna se domácím povedla v 18. minutě, kdy po centru z levé strany hřiště dorazil do prázdné branky Slavíček - 1:0. Domácí borce tento moment povzbudil a hnali se za dalšími brankami. Ve 35. minutě po další akci z kraje hřiště zvýšil vedení Dobrovolný - 2:0. Ihned po rozehrávce se situace opakovala a na jejím konci stál zakončující Šmída - 3:0. 

Do kabin se odcházelo za jednoznačného vedení domácích, kteří pokračovali ve střeleckých choutkách jako minulé kolo v Rapoticích.

Moravec se snažil, ale na body to nestačilo

Druhý poločas patřil opět Vrchovině, ale ta se už tolik dopředu nehnala. V 54. minutě se dostal do zakončení Toufar, který překonal Skryju a snížil na rozdíl dvou branek - 3:1. S domácími tento moment nic neudělal a stále hráli svoji hru, kterou přetavil v branku dobře hrající Slavíček - 4:1.

O deset minut později ještě vykřesal jiskřičku naděje hostující Červinka, ale to bylo ze strany hostí vše. Vrchovina si připsala do tabulky další tři body a je nadále stoprocentní. 



Ohlasy k zápasu


SFK Nové Město na Moravě B
Libor Polnický (hráč): Celý zápas jsme byli lepším týmem a zcela zaslouženě jsme vyhráli.




Sestavy


SFK Nové Město na Moravě B
P. Skryja [-] - J. Veselý [-] , P. Blažíček [-] , V. Veselý [-] , D. Bača [-] (67. M. Kutra [-] ) - V. Dobrovolný [-] (62. R. Červenka [-] ) , L. Polnický [-] , A. Boušek [-] (80. J. Liška [-] ) - L. Slavíček [-] (62. J. Chytrý [-] ) , T. Švanda [-] , M. Šmída [-] (70. L. Sláma [-] )

TJ Moravec
Z. Pokorný [-] - P. Válek [-] (67. V. Cícha [-] ) , B. Chlubna [-] , M. Černý [-] , J. Horký [-] , J. Kachlík [-] , P. Červinka [-] , P. Juračka [-] , T. Toufar [-] , P. Černý [-] , F. Kudiovský [-]

Hráči zápasu: L. Slavíček , P. Blažíček , M. Šmída .
Počet diváků: 145. Rozhodčí: FRYČ Vlastimil - MAAR Michal, BABÁK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Radek Smejkal

Expert: Jan Mašek
Tip experta: výhra domácích

Jednoznačně domácí. Jasný kandidát na postup.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích