P. Dedič 21. (p.)
D. Točík 63.
P. Dedič 72.
3:3
(1:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2020 17:00

2.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnaný zápas v Dačicích skončil dělbou bodů


Branky


21. P. Dedič (p.) , 63. D. Točík , 72. P. Dedič - 4. V. Kollárik , 25. M. Kolář , 44. D. Fiala
11

Druhé kolo 1. A třídy mělo na programu velmi zajímavý duel mezi Dačicemi a Meteorem Tábor. V minulém ročníku zvítězil na dačickém trávníku Meteor 2:4, když se hattrickem blýskl Fiala. Ve vzájemném utkání padlo i tentokrát 6 branek, když oba týmy rozvlnily síť třikrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas ovládli hosté

Vstup do utkání se vydařil lépe hostujícímu celku, který se už ve 4. minutě dostal do vedení po hlavičce Kollárika, který využil nedůslednost obrany po přímém kopu. O pár minut později se Dačice dožadovaly penalty, když jednoho z domácích lehce podrazil ve vápně Sedláček, rozhodčí ovšem zůstal klidný. Penaltu pro domácí celek odpískal až ve 21. minutě, kdy se po souboji se Šedivým poroučel k zemi kapitán Dedič. Faulovaný hráč si vzal také pokutový kop na starost a střelou k tyči vyrovnal. Ovšem domácí se z vyrovnávací branky neradovali dlouho. Už o pět minut později se dostal do vápna Sedláček, který si drze povodil obránce a přihrávkou do prázdné brány vybídl ke skórování Koláře, který se nemýlil – 1:2. Krátce před koncem první půle měl Meteor opět možnost volného kopu, se kterým si znovu poradil skvěle. Centrovaný míč Pípala si ve vzduchu našel Fiala, který rozšířil gólový učet zápasu - 1:3.

Domácí v druhé půli vyrovnali

Do druhého poločasu vletěl domácí celek jako uragán a hosté se jen těžko bránili. Dačice ovšem hostující bránu trefovaly jen zřídka. Až v 63. minutě se po pravé straně prosmýkl do vápna Točík, který střelou z malého vápna snížil na rozdíl jediného gólu. Krátce poté se do výborné příležitosti dostal Kolář, který sám proti brankáři netrefil bránu a zanedlouho ho následoval i Kollárik, který svojí střelou nechal razítko na břevně. Po těchto neproměněných šancích přišel pro Meteor trest v podobě vyrovnání. Na druhé straně unikl opět kapitán Dedič a střelou nad vybíhajícím Šedivým vstřelil třetí branku Dačic. V 80. minutě se po zbytečném zákroku poroučel po druhé žluté ze hřiště Točík. Toho měl následovat o pět minut později i Brtník, jenž sestřelil Lachouta, který se řítil sám na bránu. Rozhodčí byl v tomto případě ale milosrdný a udělil pouze žlutou kartu. Meteor už závěrečnou přesilovku nevyužil, a tak si z nejdelšího výjezdu sezóny přivezl bod.

Příští kolo nečeká oba týmy nic jednoduchého. Meteor přivítá v okresním derby Veselí nad Lužnicí, které ze dvou domácích zápasů vytěžilo 4 body a Dačice se představí v Českých Budějovicích, kde už si na ně brousí zuby Slavia, která v dosavadních dvou zápasech uhrála bod v Nové Včelnici.

 

Vojta Kollárik



Sestavy


FK Dačice
V. Syrovátka [-] - P. Dedič [-] , T. Zejda [-] (67. D. Křivánek [-] ) , J. Brtník [-] , M. Votava [-] , J. Chyška [-] , M. Distel [-] , J. Beneš [-] (86. J. Vítkovský [-] ) , D. Točík [-] , M. Šimánek [-] , R. Máša [-]

FK METEOR Tábor
J. Šedivý [-] - M. Kolář [-] (60. P. Lachout [-] ) , J. Mrázek [-] (75. F. Štrincl [-] ) , V. Kollárik [-] , V. Sedláček [-] (86. J. Benedikt [-] ) , F. Široký [-] , D. Fiala [-] , R. Svorad [-] (70. M. Pecka [-] ) , J. Pípal [-] , P. Štumfol [-] , J. Pípal [-]

ŽK: 75. D. Točík , 83. D. Křivánek - 47. V. Sedláček , 66. P. Štumfol , 68. J. Šedivý , 81. D. Fiala , 90. V. Kollárik . ČK: 81. D. Točík .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: DIMITROV Nikolaj - JAROLÍM Jiří, KOVAŘÍK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Dačice se postaraly o překvapení kola, ale ani Meteor neodehrál špatné utkání. Z Dačic si odveze tři body po těsné výhře.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů