Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2020 17:00

16.kolo, MSFL , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zlín v deseti obral favorita o dva body


Branky


8

Juniorka ševců v šestém kole MSFL sahala po domácí výhře nad Vyškovem, v deseti však závěrečnému tlaku lídra tabulky neodolala a remizovala 2:2. Žlutomodří po nepovedeném začátku výsledek otočili, takřka celý druhý poločas však hráli bez vyloučeného stopera Ngimbiho, na což dvě minuty před koncem doplatili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Obrat

„Bohužel, by to rozhodující moment a velká individuální chyba, která nás poslala do kolen. Všechno jsme museli překopat a soupeř se tak dostal na koně,“ okomentoval Ngimbiho vyloučení po zbytečně důrazném zákroku před vlastním pokutovým územím zlínský trenér Jan Jelínek.

Až do té doby se totiž mladým ševcům podařilo plnit taktický plán. Tedy kromě nepovedeného začátku, kdy už po šesti minutách otevřel skóre vyškovský Nieslanik. „Asi jsme byli ještě v kabině. Prvních patnáct minut jsme nedělali vůbec to, co máme,“ uznal zlínský kouč.

Postupně se ale žlutomodří zvedli, přebrali otěže zápasu a do konce poločasu výsledek otočili. Nejprve Slaměna důrazným skluzem zužitkoval předchozí pěknou kombinaci, aby krátce na to vstřelil hlavou vedoucí branku Hrdlička. „Hrozili jsme brejků, dařila se nám kombinace, zlepšili jsme pohyb,“ těšilo Jana Jelínka.

Nezvládnutý závěr

Po změně stran však všechny další domácí plány zhatila červená karta pro Ngimbiho. Žlutomodří ještě chvíli kousali, pak se však soustředili především na defenzivu. Výjimkou byla velká šance jinak výborně hrajícího Chwaszcze, jenž však po dlouhém nákopu napálil jenom brankáře Sovu.

Mezitím Vyškov získal hru pod kontrolu a zejména Simr tropil zlínské defenzivě velké problémy. Několikrát skvěle zasáhl gólman Šiška, na dorážku Simra po předchozím Vintrově úprku po lajně už však nestačil. Hostě pak ještě zkusili výsledek otočit, víc už jim ale oslabená juniorka ševců nepovolila.

„Na jednu stranu mě samozřejmě mrzí, když si po velké individuální chybě necháme krátce před koncem vstřelit vyrovnávací gól, zvlášť když jsme předtím přežili větší šance soupeře, jenomže s tím se potýkáme od začátku sezony. Mladí udělají chybu, zkušení ji potrestají. Na druhou stranu ale remízu bereme, protože v deseti jsme už jenom bránili a čekali na to, jestli soupeř vyrovná, anebo to udržíme,“ dodal Jan Jelínek.

V sobotu dopoledne se juniorka ševců představí v nedalekých Otrokovicích na hřišti tamní Viktorie.

Zdroj: www.fcfastavzlin.cz



Ohlasy k zápasu


FC TRINITY Zlín B
Jan Jelínek - trenér FC Fastavu Zlín: Asi jsme byli ještě v kabině. Prvních patnáct minut jsme nedělali vůbec to, co máme. Potom jsme hrozili z brejků, dařila se nám kombinace, zlepšili jsme pohyb Bohužel, červená karta byl rozhodující moment a velká individuální chyba, která nás poslala do kolen. Všechno jsme museli překopat a soupeř se tak dostal na koně. Na jednu stranu mě samozřejmě mrzí, když si po velké individuální chybě necháme krátce před koncem vstřelit vyrovnávací gól, zvlášť když jsme předtím přežili větší šance soupeře, jenomže s tím se potýkáme od začátku sezony. Mladí udělají chybu, zkušení ji potrestají. Na druhou stranu ale remízu bereme, protože v deseti jsme už jenom bránili a čekali na to, jestli soupeř vyrovná, anebo to udržíme.




Sestavy


FC TRINITY Zlín B
J. Šiška [-] - M. Ngimbi [-] , D. Venený [-] , Š. Chwaszcz [-] , F. Němeček [-] (76. J. Pafka [-] ) , L. Hrdlička [-] (84. O. Strachoň [-] ) , M. Mlýnek [-] (88. R. Maršálek [-] ) , V. Mlýnek [-] (58. T. Uhřík [-] ) , P. Slaměna [-] (93. V. Staněk [-] ) , T. Slovák [-] , M. Zahradník [-]

MFK Vyškov
T. Sova [-] - L. Hanuš [-] , M. Sedlo [-] - O. Pernatskyi [-] , D. Jambor [-] , M. Klesa [-] , K. Jaroš [-] (70. A. Dittmer [-] ) , T. Langer [-] , O. Vintr [-] , D. Moučka [-] (46. P. Simr [-] ) - D. Nieslanik [-] (78. O. John [-] )

ŽK: 47. M. Ngimbi , 56. V. Mlýnek - 63. O. Pernatskyi , 87. M. Klesa . ČK: 53. M. Ngimbi .
Počet diváků: 115. Rozhodčí: Tomanec Josef - KŘEPSKÝ Michal, DROZDY Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Michal Muzikant

Expert: Adam Bahounek
Tip experta: výhra hostů

V tomhle zápase věřím hostům. Mají zkušený tým a potvrdí roli favorita.

Tip: remíza