0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2020 16:00

5.kolo, MSFL , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kroměříž poprvé v sezoně vyhrála


Branky


8

První vítězství v sezoně slaví Kroměříž až v pátém kole.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bez branek

Fotbalisté Kroměříže měli po čtyřech kolech na svém kontě pouze tři body za tři remízy a jednu porážku. Za to celek z Nového Města na Moravě SFK Vrchovina vyhrála hned dvakrát, jednou remizovala a jednou prohrála. I proto vstupovala do tohoto duelu v roli mírného favorita.

Přesto jako první zahrozila hostující Hanácká Slavia. Ve čtyřiadvacáté minutě po centru nedokázal jeden z hráčů Kroměříže přesně hlavičkovat a následně se ke střele z otočky z hranice pokutového území dostal Votava, ale trefil pouze tyč branky domácího gólmana Šmídy.

Jinak mnoho šancí diváci v prvním poločase neviděli. V některých úsecích hry měli navrch domácí hráči, v jiných zase hosté. D ošaten se však šlo za bezbrankového stavu.

Rozhodnutí

Utkání bylo ve znamení boje mezi šestnáctkami. Přesto pět minut po změně stran opět zahrozili hosté, když Vyhlíd ve velmi dobré pozici z hranice pokutového území trestuhodně minul branku domácích.

V 79. minutě těsně před šestnáctkou fauloval vrchovinský Feik, který za faul dostal i žlutou kartu. Následně se k volnému přímému kopu z půlkrohu postavil pravák Matěj Votava, a i když to byla pozice spíše pro leváka, tak střelou přes zeď krásně zakroutil míč do šibenice Šmídovi branky a poslal Hanáckou Slavii deset minut před závěrečným hvizdem do vedení. Později se i ukázalo, že se jednalo o vítěznou branku.

Vrchovina se ještě z následného závěrečného tlaku snažila o vyrvonání, ale to se jí nepovedlo. Kroměříž tak slavila první vítězství v letošní sezoně MSFL.



Ohlasy k zápasu



SK Hanácká Slavia Kroměříž
Bronislav Červenka - trenér Hanácké Slavie Kroměříž: Domácí celek si za celý zápas vytvořil pouze jednu nebezpečnou situaci, kterou vyřešil brankář Kofroň, jinak jsme všechno ubránili a uskákali, což bylo receptem, ubránit nebezpečné standardní situace. Byl to proti tomuto soupeři opět bojovný zápas a daří se nám, protože jsme tady vyhráli všechny tři zápasy. Tři body jsme si zasloužili a věřím, že na toto utkání navážeme.



Sestavy


SFK Nové Město na Moravě
P. Šmída [-] - O. Vícha [-] , L. Hekerle [-] , L. Smetana [-] (46. J. Vašíček [-] ) , T. Feik [-] (88. T. Švanda [-] ) - P. Duda [-] , J. Švanda [-] (72. M. Skalník [-] ) , L. Chloupek [-] (58. F. Holman [-] ) , L. Michal [-] , D. Šteffl [-] - J. Tulaydan [-]

SK Hanácká Slavia Kroměříž
Z. Kofroň [-] - Š. Vyhlíd [-] , F. Štěpánek [-] (83. A. Houser [-] ) , T. Matoušek [-] , O. Tiahlo [-] , P. Zavadil [-] - M. Sedlák [-] (88. B. Mustafić [-] ) , M. Cupák [-] , M. Machálek [-] - M. Votava [-] (92. J. Žiška [-] ) , D. Plecitý [-] (66. E. Mlčoch [-] ) -

ŽK: 52. P. Duda , 78. T. Feik - 52. M. Cupák .
Počet diváků: 325. Rozhodčí: ROSICKÝ Jakub - KULIČKA Radek, MAYER Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích