P. Slaměna 34. (p.)
J. Kolář 53.
2:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2020 17:00

5.kolo, MSFL , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj béček bez vítěze


Branky


34. P. Slaměna (p.) , 53. J. Kolář - 32. O. Zmrzlý , 49. J. Yunis
8

Juniorka ševců opět bodovala. V pátém kole MSFL dokázala v domácím prostředí na Letné hned dvakrát odpovědět na vedoucí branky béčka olomoucké Sigmy a dramatické utkání dovézt alespoň do remízového konce. Výhru mohl v samotném závěru pečetit španělský záložník Martinez, bohužel jeho řešení nebylo ani v jednom případě zcela optimální.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remíza

„Ačkoliv jsme v závěru byli opravdu nebezpečnější a výhru jsme mohli strhnout na svoji stranu, bod bereme. Je spravedlivý a odpovídá průběhu zápasu. Sigma byla lepší v prvním poločase, my jsme se zvedli po přestávce a náš výkon měl vzestupnou tendenci, což mě potěšilo,“ uvedl zlínský trenér Jan Jelínek.

Žlutomodří opravdu v první půli tahali za kratší konec a brankář Rakovan měl určitě více práce. Po deseti minutách zlikvidoval pokus Radiče, následně musel čelit tlaku Hanáků, z něhož rezultovalo gólové zakončení Zifčáka z hranice šestnáctky po půlhodině hry. „Byli jsme málo důrazní až zakřiknutí,“ potvrdil zlínský kouč.

Juniorka ševců ovšem odpověděla vzápětí hezkou individuální akcí Martineze, z níž rezultovala penalta. Tu proměnil Slaměna a bylo srovnáno. A protože domácí ustáli i další útočnou aktivitu Sigmy, mohli o přestávce srovnat řady a ve druhé půli už se jednalo o zcela vyrovnanou partii.

Zase 1:1

Přesto krátce po změně stran poslal Olomouc do vedení Yunis, jehož skluz byl gólový. Zlínská odpověď ale byla opět blesková. Po rychlém brejku a následném zakončení Nečase vybojovali žlutomodří roh, který zužitkoval pohotovou dorážkou Kolář.

Výhru na stranu mladých ševců mohl po Chwaszczově vybídnutí strhnout Nečas, jenomže v tutové pozici bránu netrefil. Na druhé straně Yunis nechal po své hlavičce vyniknout Rakovana. V závěru se opakovaně ocitl blízko vítězné trefě domácí Martinéz, z gólové tečky se však neradoval.

„Vzhledem k průběhu zápasu by to asi nebylo úplně spravedlivé, i když své šance určitě mohl řešit jinak a lépe. Nicméně proti doposud nejsilnějšímu soupeři jsme obstáli a hlavně ve druhé půli jsme předvedli dobrý výkon. Kluci bojovali, dvakrát prohrávali a až do konce se rvali o vítězství,“ potěšilo Jana Jelínka.

Příští neděli hrají žlutomodří v nedalekých Otrokovicích.

zdroj: www.fcfastavzlin.cz



Ohlasy k zápasu


FC TRINITY Zlín B
Jan Jelínek - trenér FC Fastavu Zlín: Ačkoliv jsme v závěru byli opravdu nebezpečnější a výhru jsme mohli strhnout na svoji stranu, bod bereme. Je spravedlivý a odpovídá průběhu zápasu. Sigma byla lepší v prvním poločase, my jsme se zvedli po přestávce a náš výkon měl vzestupnou tendenci, což mě potěšilo. Byli jsme málo důrazní až zakřiknutí. Vzhledem k průběhu zápasu by to asi nebylo úplně spravedlivé, i když své šance určitě mohl řešit jinak a lépe. Nicméně proti doposud nejsilnějšímu soupeři jsme obstáli a hlavně ve druhé půli jsme předvedli dobrý výkon. Kluci bojovali, dvakrát prohrávali a až do konce se rvali o vítězství.




Sestavy


FC TRINITY Zlín B
M. Rakovan [-] - T. Slovák [-] , J. Kolář [-] , F. Němeček [-] (75. T. Uhřík [-] ) , D. Venený [-] , Š. Chwaszcz [-] , . Martinez [-] (90. V. Staněk [-] ) , L. Hrdlička [-] (86. V. Mlýnek [-] ) , J. Pafka [-] (71. M. Mlýnek [-] ) , P. Slaměna [-] , M. Nečas [-] (71. M. Zahradník [-] )

SK Sigma Olomouc B
M. Reichl [-] - J. Yunis [-] , D. Radič [-] (63. M. Chytil [-] ) , J. David [-] , D. Grečmal [-] (67. R. Baďura [-] ) , O. Zmrzlý [-] , P. Zifčák [-] , M. Galus [-] , A. Bednár [-] , D. Grygar [-] , R. Látal [-]

ŽK: 63. J. Pafka - 25. D. Grygar , 59. O. Zmrzlý .
Počet diváků: 155. Rozhodčí: DUDEK Matěj - KOTALA Filip, MRÁZEK Peter.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Michal Muzikant

Expert: Jan Vítámvás
Tip experta: výhra hostů

Tady vyhraje Olomouc. Mají podle mě nejlepší mládež na Moravě.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích