0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2020 19:00

4.kolo, MSFL , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Nehezká bezbranková remíza po nevalném fotbale


Branky


9

Kdo neviděl zápas, neuvěří, že se nepodařilo vyhrát nad posledním týmem tabulky. Kdo jej naopak viděl, musel být zklamán.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po kanonádě v poháru v Tasovicích, kdy znojemští fotbalisté vstřelili pět branek (byť za 120 minut) se očekávalo, že poslednímu Dolnímu Benešovu dá také alespoň jede gól a hlavně, že povinné tři body zůstanou doma. Jenže doma zůstal jen jeden bod a ten druhý si odvezl na Opavsko soupeř.

Žel tentokrát to nebyl zápas, na který by se vzpomínalo. Nějaké šance se v zápase objevily, ale bylo jich jak šafránu. Ani hosté neukázali žádné fotbalové umění a tak se 250 diváků dočkalo branek pouze v poločasové soutěži o dres a další suvenýry a dárky klubu. První velká zaznamenání hodná šance byla na domácí straně ve 26.minutě, kdy ale prudká pozemní přihrávka Michala Garčice zprava jen proletěla vápnem soupeře a nikdo z jeho spoluhráčů míči nezkřížil cestu do sítě.

Ani ve druhém poločase to nevypadalo, že by měli brankáři příliš mnoho práce a jak to bývá o všem se mohlo rozhodnout až v samém závěru utkání. Ale zůstalo jen u šancí. Svou největší v zápase (protože jinak se trefovali hodně mimo branku) měli hosté deset minut před koncem, kdy Skroch nastřelil tyčku, která znojemské zachránila od porážky. Naopak výhru na stranu domácích mohl a měl překlopit pět minut před koncem jinak velmi agilní David Štrombach, který se krásně prokličkoval až k brankáři, mohl si i téměř vybrat, kam míč umístí do branky, domácí fanoušci se už už radovali z branky, ale střela šla nakonec až nepochopitelně vedle do vnější sítě... Nic dalšího kromě maximálního využití střídání hostů až v samém závěru už vidět nebylo.

Do tabulky si Znojmo připisuje pouze bod, a po čtyřech kolech má celkem 4 body a v dalším kole hostí ve středu 2.9. od 17:30 jednoho z favoritů MSFL MFK Frýdek-Místek.

Zdroj: www1scznojmo.cz

 

Druhý report

Hosté v krátkém čase odjížděli k dalšímu utkání na hřiště soupeře. Domácí byli v tomto měření sil jasným favoritem a proti poslednímu celku tabulky si měli připsat povinné tři body. Průběh zápasu však tyto předpoklady nenaplnil. Hosté začali bez respektu. V 6. minutě kopali dva rohové kopy, ale bez gólového efektu. Domácí odpověděli v 15. minutě pohlednou střelou Štrombacha, ta však zasvištěla těsně nad břevnem. V 19. minutě založil krásnou akci Krejčí s Býmou, Skrocha však ve finále zradila střelecká muška. Z protiútoku se řítil na branku hostů Garčic, ztroskotal však na skvělém zákroku stopera hostů Moravce. O minutu později poslal Karčmář do šance Pecucha, jeho přízemní střela se otřela o levou tyč!  První gólovou šanci měli domácí ve 22. minutě, přímý kop Okleštěka však Chvěja vyrazil na rohový kop. Znojemští se neradovali z gólu ani ve 26. minutě, Garčicův prudký přízemní centr proletěl celým vápnem soupeře, ale nikdo z nabíhajících hráčů ho nepřetavil ve vedoucí gól… Diváci se do konce poločasu gólu nedočkali. Střelce obou mužstev neosvítilo ani umělé osvětlení ve druhém poločase.  Hrálo se ve svižném tempu, ale gólových příležitostí bylo jako šafránu. V 58. minutě hlavičkoval Dolba po rohovém kopu Karčmáře mimo pravou šibenici. V 66. minutě připravil skvělým zákrokem Chvěja o gólovou radost Okleštěka po jeho dělovce z 18 metrů! V 68. minutě se prošel obranou domácích Gebauer, přes Pecucha se dostal balón na kopačky nabíhajícího Karčmáře, ale jeho střela z hranice velkého vápna minula cíl… V 70. minutě prověřil domácího gólmana Koukala jedovatou střelou Gebauer, ale ten si udržel čisté konto. V závěrečných minutách se diváci zvedali ze sedadel po akcích na obou stranách. V 76. minutě pálil z přímého kopu těsně vedle levé šibenice Contreras. Od infarktu zachránila domácí levá tyč po dělovce Skrocha v 81. minutě!!! Hosté si na druhé straně zhluboka oddechli v 86. minutě, kdy se proháčkoval až do malého vápna Štrombach, ale jeho střela skončila neskutečně jenom na boční síti!!! Utkání hrané velmi korektně, k čemuž přispěla svým výkonem i trojice rozhodčích, tak skončilo dělbou bodů, který je pro hosty v tomto ročníku premiérovým!  

 

Trenéři po utkání: Domácí Milan Volf: „Myslím si, že jsme měli více ze hry, ale obrana a záloha špatně podporovala naši útočnou fázi. Byli jsme takoví zakřiknutí, nelíbí se mi, že jsme takoví bojácní, vpředu jsme byli bez důrazu. Myslím si, že jsme měli vyhrát. Na druhé v samotném závěru pak byli blízko gólu hosté po střele do tyče a zápas tak mohl rozhodnout Štrombach, ale střelou z malého vápna branku netrefil. Pro mě to bylo takové neslané, nemastné utkání!“ Hostující Marcel Melecký: „Tak jsme dnes konečně získali první bod, dokonce jsme byli blízko vítězství, ale střela Skrocha orazítkovala jenom tyč! Domácí měli více ze hry, ale my jsme měli daleko nebezpečnější výpady z rychlých brejků. Ve druhém poločase to byla zajímavá hra, která nakonec skončila remízou s dělbou bodů pro oba zaslouženě!“

 

Autor: Petr Krömer

 



Ohlasy k zápasu


1. SC Znojmo FK
Milan Volf - trenér Znojma: Jsem zklamaný. Chtěli jsme tento zápas s Dolním Benešovem vyhrát a potřebovali jsme jej vyhrát. Nebyl jsem spokojený s aktivitou našich hráčů směrem dopředu. Jsme pořád bojácní. Vepředu chyběla hlavně agresivita. Takže defenzíva byla z naší strany dobrá, naopak ofenzíva špatná.

FC Dolní Benešov
Marcel Melecký - trenér Dolního Benešova: Tak jsme dnes konečně získali první bod, dokonce jsme byli blízko vítězství, ale střela Skrocha orazítkovala jenom tyč! Domácí měli více ze hry, ale my jsme měli daleko nebezpečnější výpady z rychlých brejků. Ve druhém poločase to byla zajímavá hra, která nakonec skončila remízou s dělbou bodů pro oba zaslouženě!



Sestavy


1. SC Znojmo FK
J. Koukal [-] - F. Malár [-] , M. Krakovčík [-] , P. Pacula [-] , M. Zedníček [-] - D. Štrombach [-] , T. Okleštěk [-] (76. M. Longo [-] ) , M. Moravec [-] , M. Garčic [-] (64. M. Goncalves [-] ) , . Contreras [-] - M. Bašič [-] (56. R. Pohanka [-] )

FC Dolní Benešov
F. Chvěja [-] - J. Býma [-] (46. O. Dolba [-] ) , O. Kubík [-] , A. Karčmář [-] , M. Krejčí [-] , F. Labuda [-] (90. O. Adamík [-] ) , T. Gebauer [-] , M. Pecuch [-] , T. Moravec [-] , J. Romaněnko [-] (84. O. Večerek [-] ) , D. Skroch [-] (90. D. Večerek [-] )

Počet diváků: 250. Rozhodčí: HAVLÍN Marek - ROSICKÝ Jakub, JAHODA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Jan Ambrozek
Tip experta: výhra domácích

Dolní Benešov pokračuje ve výsledcích z minulé sezony a porazí jej i Znojmo.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích