7:1
(3:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2020 10:15

3.kolo, MSFL , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Uničov dal Otrokovicím sedmičku


Branky


12. J. Vichta , 24. T. Komenda , 45. J. Ambrozek , 63. J. Ambrozek (p.) , 74. J. Ambrozek (p.) , 77. R. Vasiljev , 89. T. Komenda - 34. J. Kiška
9

Fotbalisté Uničova deklasovali Otrokovice vysoko 7:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Důležitý gól v nastavení

Uničovští všechno začali hned po dvanácti minutách hry. To zahrával hostující Dekleva dlouhý aut do vápna domácích, ale pro míč si došel Uvízl, který okamžitě výkopem našel Ambrozka, který prvním dotekem přehodil obránce a Jakub Vichta také z prvního doteku chladnokrevně prostřelil hostujícího gólmana na zadní tyč.

Ve čtyřiadvacáté minutě už to bylo o dvě branky. Krásnou narážečkou uvolnili spoluhráči ve středu hřiště Tomáš Komendu, který dostal kolmici za obránce a krásnou utaženou střelou levačkou poslal míč rovněž na zadní tyč.

Vypadalo to, že je po zápase, ale Uničov byl potom patnáct minut v útlumu, čehož v pětatřicáté minutě využila Viktorka, když byl u míče na hranici vápna dříve Jiří Kiška, který si přehodil brankáře Uvízla a doklepl míč do sítě.

Jenže domácí ještě před poločasovým hvizdem uklidnil Jan Ambrozek, když se v první nastavené minutě po akci na pravé straně objevil ve vápně hostů a dostal dostatek času si míč nachystat, rozmyslet si kam ho pošle a krásnou technickou střelou jej zakroutil do zadní šibenice.

Demolice

Ve druhém poločase měl navrch Uničov, který držel míč a zužitkoval to v jednašedesáté minutě, kdy nabral rychlost Vichta a hráč Otrokovic jej zbytečně fauloval v mrtvé úhlu ve vápně. Následnou penaltu bezpečně proměnil Ambrozek. O dvanáct minut později si to stejný hráč mohl zopakovat, protože jeden z obránců odvrátil centr mířící přímo na hlavu Krče rukou. Ambrozek tentokrát volil druhou stranu a znovu proměnil a zkompletoval hattrick. O dvě minuty později přenesli fotbalisté Uničova hru zprava doleva a střídající Roman Vasiljev vystřelil zpoza vápna a trefil krásně za háčky a zvýšil tak už na 6:1.

Všechno dokonal ještě minutu před koncem domácí kapitán Tomáš Komenda. Po centru vrátil míč před bránu střídající Kamas a Komenda z malého vápna už měl jednoduchou úlohu a vstřelil svůj druhý gól v zápase.



Ohlasy k zápasu


SK Uničov
Dušan Žmolík - trenér Uničova: Kluci to dneska zvládli fantasticky. Hráli jsme náročný fotbal a soupeř už potom neměl sílu, čímž se nám otevíraly prostory nahoře. První dvě kola jsme dostali facky, které ale beru na sebe a celý týden jsme se věnovali taktickým věcem, které jsme dělali špatně. Kluky zase mohl fotbal bavit a viděli, že to k něčemu bylo a že fotbal hrát nezapomněli.




Sestavy


SK Uničov
T. Uvízl [-] - J. Ambrozek [-] (80. V. Kamas [-] ) , V. Koutný [-] , J. Můčka [-] , J. Svoboda [-] (72. R. Vasiljev [-] ) , M. Krayzel [-] , D. Bača [-] , P. Kasal [-] , T. Komenda [-] , J. Vichta [-] , A. Krč [-] (78. M. Vybíral [-] )

FC Zlínsko
D. Gröger [-] - F. Přikryl [-] , T. Dekleva [-] , Š. Přikryl [-] , J. Kiška [-] (78. J. Červenka [-] ) , A. Bahounek [-] (69. M. Vašulka [-] ) , M. Schlehr [-] , A. Jasenský [-] (78. L. Vychodil [-] ) , J. Koňařík [-] (46. M. Minář [-] ) , F. Markovič [-] , M. Malý [-]

ŽK: 33. V. Koutný , 58. J. Ambrozek - 31. F. Markovič , 38. J. Koňařík .
Počet diváků: 270. Rozhodčí: Křepský Michal - ŘEZNÍČEK Tomáš, HUBENÝ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Jakub Lapeš
Tip experta: výhra domácích

Tady budu věřit domácím, kteří budou chtít vyhrát po dvou porážkách.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích