0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2020 17:00

2.kolo, MSFL , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Domácí bodový výprodej má svou premiéru


Branky


25. L. Michal , 47. T. Duba
6

Dolní Benešov doma nestačil na Vrchovinu, která vyhrála 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení

Výsledky domácích fotbalistů v minulém ročníku MSFL byly charakteristické tím, že z domácího trávníku body odváželi soupeři, naopak mužstvo FC DB bylo osmým nejlepším mužstvem se ziskem bodů na hřištích soupeře! Už začátek nového ročníku naznačil, že se historie může opakovat…. Po porážce domácích v minulém derby zápase v Hlučíně nastupovali Benešovští do zápasu s jasným cílem – vyhrát! Ani hosté nebyli v optimální pozici, v premiéře doma podlehli Vyškovu! Dnešní zápas tak měl pořádný náboj! Do první šance se dostal v 11. minutě Kubík, ale jeho hlavička se mezi tyče nevešla. Hosté odpověděli rychlým protiútokem, akci zakončoval střelou Chloupek, ale trefil jenom boční síť. Ve 25. minutě nezachytila obrana domácích dlouhý centr a Michal tento kiks potrestal vedoucím gólem hostů – 0:1. Už po novém zahájení hry byli domácí ve 27. minutě blízko vyrovnání, po přímém kopu Karčmáře stačila obrana hostů i s brankářem odvrátit nebezpečí na rohový kop. Ve 31. minutě skončil balón v síti domácí branky, ale hosty o gólovou radost připravil praporek asistenta – ofsajd! Domácí se neradovali z vyrovnání ani ve 38. minutě bleskový průnik Musily nedokázali domácí proměnit v gólovou radost

Výborný vstup

Vstup do 2. poločasu začal pro domácí šokem. Hosté ve 47. minutě rozebrali obranu domácích a Duba pojistil jejich vedení na – 0:2!!! Už o minutu později mohli hosté znovu skórovat, dělovka Michala se však otřela jenom o pravou tyč… Domácí se mohli vrátit do zápasu v 73. minutě, po kolmici Karčmáře pálil Labuda, ale brankář Šmída udržel své čisté konto. V závěrečných minutách měli hosté ještě další dvě gólové příležitosti, ale ani střela Michala v 80. minutě z přímého kopu, ani Duby v 87. minutě z malého vápna cíl netrefily! Hosté si tak po závěrečném hvizdu své mínusové bodové konto vymazali, naopak domácí se dostali v tabulce pravdy na mínus tři body….

Autor: Petr Krömer



Ohlasy k zápasu


FC Dolní Benešov
Marcel Melecký - trenér Dolního Benešova: Nechci se opakovat, ale i dnes jsme se vlastně porazili zase sami. Děláme hloupé chyby, které soupeř dokáže využít, na rozdíl od nás, my prostě góly nedáváme. Je to složité, teď nás čekají dva zápasy na hřištích soupeřů, a to je nezáviděníhodná situace.

SFK Nové Město na Moravě
Richard Zeman - trenér Vrchoviny: Po domácí ztrátě v 1. kole jsme dnes přijeli do Benešova s cílem vyhrát. Myslím si, že jsme byli po celé utkání lepším celkem, domácí jsme v podstatě k ničemu nepustili, naopak z našich brejků jsme dokázali dvakrát skórovat. Měli jsme i další šance, ale už bez gólového efektu. Vyhráli jsme a tak se nám dnes v pohodě pojede domů.



Sestavy


FC Dolní Benešov
V. Baránek [-] - M. Musila [-] , O. Kubík [-] , A. Karčmář [-] , F. Labuda [-] , T. Gebauer [-] (60. D. Trajkovski [-] ) , M. Pecuch [-] (60. J. Býma [-] ) , M. Blahuta [-] , T. Moravec [-] , O. Dolba [-] (46. D. Skroch [-] ) , M. Krejčí [-]

SFK Nové Město na Moravě
P. Šmída [-] - O. Vícha [-] , L. Hekerle [-] (79. T. Feik [-] ) , L. Smetana [-] , J. Batelka [-] - P. Duda [-] , L. Chloupek [-] (72. J. Vašíček [-] ) , J. Švanda [-] (86. J. Tulaydan [-] ) , L. Michal [-] (85. F. Holman [-] ) - M. Skalník [-] (69. D. Šteffl [-] ) , T. Duba [-]

ŽK: 62. M. Krejčí , 62. T. Moravec , 83. A. Karčmář , 84. J. Býma , 85. O. Kubík - 23. L. Michal , 58. M. Skalník , 83. T. Feik .
Počet diváků: 163. Rozhodčí: MACRINEANU Jiří - ČERNOEVIČ Alexandr, BEBENEK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Muzikant

Expert: Antonín Plichta
Tip experta: remíza

V tomhle utkání nevidím favorita a skončí remízou.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů