1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.08.2020 17:00

1.kolo, MSFL , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyškov na počtvrté uspěl


Branky


47. L. Chloupek - 22. O. Vintr , 64. O. Vintr
8

Fotbalisté Vyškova s Vrchovinou dvakrát prohráli a jednou remizovali. V prním kole nového ročníku na ni konečně vyzráli poměrem 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ofsajd? Ne

Diváci v Novém Městě na Moravě čekali na první vážnější akci přes čtvrt hodiny. Potom domácí celek dobře rozehrál standardku, ale hlavička mířila těsně vedle. O pět minut později přišla série soubojů na půlící čáře, když se míč dostal na polovinu domácích a jeden z vyškovských jej posunul k Ondřeji Vintrovi a ten si na hranici pokutového území krásně položil obránce zasekávačkou na pravou nohu a následně poslal míč do protipohybu brankáře na přední tyč. 0:1.

Domácí fanoušci měli pocit, že brance předcházela ofsajdová situace a dali to najevo, ale nic s tím nezmohli. Bouřlivá atmosféra ale vydržela celý poločas a příznivci Vrchoviny se snaží dostat sudí pod tlak.

Druhý gól Vintra

Do druhého poločasu vletěli lépe domácí fotbalisté, když na polovině hřiště byl jeden z nich faulován, ale souboj ustál, rozhodčí ponechal výhodu a přišel křižný míč. Po následné akci z pravé strany se dokázal hned po dvou minutách hry po změně stran prosadit domácí Luboš Chloupek a vyrovnal.

Remízový stav vydržel do 64. minuty. V té totiž udeřili znovu hosté. Po centru z levé strany si totiž na přední tyč naběhl a stojícího obránce předskočil Ondřej Vintr a hlavičkou z bezprostřední blízkosti nedal brankáři Šmídovi šanci a vstřelil svoji druhou branku v utkání, která byla rovněž poslední a vítězná. Osm minut před koncem měl ještě na noze hattrick, ale tentokrát vzešel ze souboje vítězně domácí brankář. Vyškov tak napočtvrté dokázal Vrchovinu porazit. Na jejím hřišti vyhrál 2:1.



Ohlasy k zápasu


SFK Nové Město na Moravě
Richard Zeman - trenér Vrchoviny: Vyškov byl na nás silné sousto. V prvním poločase jsme byli jasně horší a neporovnali jsme se s jejich rozestavením. Držel nás brankář Šmída.

MFK Vyškov
Jan Trousil - trenér Vyškova: Byl to ostrý start do soutěže. Asi jeden z nejostřejších, co mohl být. S jejich tvrdou hrou jsme se však vypořádali dobře. Vzadu jsme nedělali žádné velké chyby a vepředu naši útočníci dokázali udržet míč. Ondřej Vintr potom splnil to, co jsme od něj očekávali a mohl přidat i víc gólů, protože jsme se dostávali do jejich otevřené obrany.



Sestavy


SFK Nové Město na Moravě
P. Šmída [-] - O. Vícha [-] , L. Hekerle [-] (82. J. Vašíček [-] ) , L. Smetana [-] , J. Batelka [-] - P. Duda [-] (76. J. Tulaydan [-] ) , L. Chloupek [-] (69. F. Holman [-] ) , J. Švanda [-] , L. Michal [-] - M. Skalník [-] (46. D. Šteffl [-] ) , T. Duba [-]

MFK Vyškov
Š. Spurný [-] - D. Němeček [-] , J. Krejčí [-] , L. Hanuš [-] - D. Moučka [-] (87. O. John [-] ) , K. Jaroš [-] (57. A. Dittmer [-] ) , O. Vintr [-] , D. Jambor [-] , T. Langer [-] , M. Klesa [-] - P. Simr [-] (63. D. Nieslanik [-] )

ŽK: 26. L. Smetana , 29. L. Michal , 37. P. Duda - 32. D. Jambor , 38. T. Langer .
Počet diváků: 345. Rozhodčí: Pfeifer Michal - ROSICKÝ Jakub, HAVLÍN Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Adam Bahounek
Tip experta: výhra hostů

V tomhle zápase věřím hostům. Mají zkušený tým doplněný o střelce Simra. Vyškov vyhraje.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích