Favorizované Bohunice odjíždí bez bodu


1
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Darkovičky nastoupily k utkání ve dresech Barcelony a Bohunice bojovaly za tým Liverpoolu.

 Darkovičky hostily Bohunice, které zde přijely jako favorit utkání. Možná i trochu podcenění ze strany Bohunic zapříčinilo brzké vedení Darkoviček které díky Arthurovi šli už v 8. minutě do vedení, kdy se Arthur prosmýkl mezi oběma stopery a sám proti Alissonovi uspěl. Dále to byl fotbal spíše opatrný, a moc akcí v první půli vidět už nebylo, až na tu gólovou, kdy zvyšoval Messi na 2:0. V závěru poločasu ještě mohly Bohunice snížit, ale Ter Stegen byl pozorný!

Ve druhé půli to už bylo více otevřené utkání, kdy se Bohunice musely pokusit vstřelit branku, a tak se v obranně naskýtaly skulinky, jako ta v 64. minutě kdy zvyšoval na 3:0 De Jong. Kdo si myslel že je po zápase, tak byl na velkém omylu, Bohunice zabraly a dvěmi brankami v rozmezí 8. minut zdramatizovali utkání na 3:2. Darkovičky se zatáhly a hrály už jen na rychlé brejky. Jeden takový mohl v 90. minutě proměnit Alba, ale mířil jen do tyče.

Autor: esport


Místo: esport.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
12. 7. 2020 11:18
Hráč, Trenér, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf, eSport - FK Darkovičky | Moravskoslezský | Opava
Hodnocení zápasu









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku