3:4
(3:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.06.2020 20:30

15.kolo, Jhm + Zl + Ms | eSport, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

TJ Sokol Těškovice E - SK Babice nad Svitavou E 3:4


0

Babice s Realem Madrid otočily duel proti Těskovicím s Barcelonou

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V dalším kole  eSport ligy jsem nastoupil proti Babicím nad Svitavou.  Já si vybral Barcelonu soupeř Real Madrid, takže El Clásico bylo na světě. Oproti prvnímu zápasu s tímto soupeřem se mi začátek celkem povedl  a již ve 21. minutě slavil útočník O. Dembélé svůj hattrick. Poté jsem udělal několik chyb v obranné fázi, neboli jsem nedokázal správně reagovat na soupeřovy rychlé protiútoky, což mělo za následek, že soupeř ve 35. minutě snižuje na 3:1 a ve 42. minutě z penalty upravuje poločasové skóre na 3:2.   

 

Druhý poločas jsem se snažil držet míč a postupným útokem proniknout dobře hrající obranou soupeře , což se mi párkrát povedlo, ale gól jsem nedal. Bohužel se podařilo soupeři opět po rychlém protiútoku v 66. minutě srovnat stav utkání na 3:3 a vzápětí opět po rychlé pěkné kombinaci otočit stav utkání na 3:4. Do konce zápasu se mi už nepodařilo s několika šancí vstřelit gól a tak jsem hodně slibně rozehraný zápas prohrál.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Těškovice E
Patrik Jedlička: Snažil jsem se vyvarovat chyb z prvního zápasu, což se mi bohužel nepodařilo, i když jsem měl zápas hodně dobře rozehraný. Soupeř hodně dobře brání a na jeho útočné výpady jsem nedokázal v obou utkáních najít recept.

SK Babice nad Svitavou E
Martin Kučera: Super utkání, upřímně jsem myslel, když to bylo 3:0, že dostanu čočku, nakonec jsem to otočil.

Autor: esport


Místo: esport.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku