Batelov si ve vyrovnaném zápase poradil s Velkým Beranovem


1

Batelov si zvolil Liverpool, Beranov hrál za Real Madrid.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodla vyšší produktivita domácích

Velmi vyrovnané utkání, které začalo gólem hned v 5. minutě, kdy se trefil Salah. Stav 1-0 pro Batelov vydržel i po velké šanci Hazarda, kdy sám před brankářem netrefil branku. Vyrovnání přišlo v 19. minutě, kdy se trefil Benzema. Domáci si vzali vedení zpět ve 26. minutě po trefě Firmina. Ve 39. minute Toni Kroos ovšem využil zaváhání v domácí obraně a srovnal skóre na 2-2. Rozhodujici momenty celého zápasu se odehrály mezi 45. a 50.minutou.Nejprve Roberto Firmino gólem do šatny v 45. minute ukončil poločas za stavu 3-2 pro domáci. Hned na začátku druhého poločasu utekl hostující obraně Salah a nahrál před odkrytou bránu Manemu, který ve 49. minutě dal gól na 4-2. Domácí se tímto gólem uklidinili a hlídali si výsledek. Hosté ještě zkusili hru oživit střídáním, kdy nevýrazný Hazard přenechal místo na hřišti J.Rodrigezovi. Poslední větší šanci v zápase měli hosté, ale Benzema na brankáře domacích nevyzrál, a tak utkání skončilo vítězstvím domácich 4-2.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Velký Beranov 1975 E
Hostující hráč: Vyrovnaný zápas, který rozhodl konec prvního poločasu a začátek druhého. Kdy domácí dvakrát udeřili a pak už bylo těžké se dostat zpět do zápasu. Šance byly na obou stranách, bohužel my jsme je nedokázali proměnit.

Autor: esport


Místo: esport.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
6. 6. 2020 09:31
Hodnocení zápasu









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku