Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

2.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kolaps Třebětic v druhé půli


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ačkoliv Kunžak v prvním kole překvapivě padl v Cizkrajově, do Třebětic nepřijel v roli outsidera a od začátku bylo znát, že hostující celek nepřijel do Třebětic pouze bránit. Nicméně ani domácí nezůstali pozadu a díky tomu byl v úvodních minutách k vidění fotbal nahoru-dolů. A nenechala na sebe dlouho čekat ani úvodní branka. V 11. minutě si řízný obránce Jarda Macků na přední tyči naskočil na perfektně rozehraný rohový kop a hlavou otevřel skóre zápasu. Tento gól byl paradoxně na škodu, oba týmy se uchýlily k dlouhým nakopávaným balónům a k vidění toho v této fázi zápasu moc nebylo. Až v druhé polovině první části hostující celek zklidnil hru, začal hrát po zemi a postupně ovládal hřiště. Zákonitě přišla i vyrovnávající branka, když krásnou přihrávku Onřeje Hudzinece zužitkoval Vopravil. V závěru prvního poločasu Kunžak držel míč na svých kopačkách, ale rychlými protiútoky o sobě dávali vědět i třebětičtí, ovšem své šance nedokázali nedokázali dotáhnout. Naopak hosté se gólem do šatny dostali do vedení 2:1, když se po standartní situaci hlavou prosadil Hudziec.  

Druhý poločas začal ve stejném duchu jako končil první, tudíž aktivitou hostů a nebezpečnými brejky domácího celku. Na obou stranách bylo k vidění spoustu šancí, avšak všechny končili v rukou výborných brankářů, či mimo tři tyče obou svatyň. Střeleckou nemohoucnost všech aktérů na hřišti prolomil až Süssenbeck, který zužitkoval přihrávku střídajícího Maška a z oblasti penalty zvýšil na 3:1. Tato branka byla rozhodujícím momentem utkání, Třebětice nepochopitelně rezignovali a poslední půl hodina se hrála pouze z povinnosti. Kunžak ještě navýšil vedení Rigem a Hudziecem a zaslouženě zvítězil 5:2.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Sestavy


FK Sokol Třebětice B
V. Nedoma [-] - M. Kelbler [-] (70. M. Novák [-] ) , D. Jindra [-] , M. Jahoda [-] , M. Novák [-] , R. Dvořák [-] , J. Dolák [-] , T. Karásek [-] , V. Novák [-] (46. P. Švarc [-] ) , J. Macků [-] , M. Havlík [-]

TJ Kunžak
R. Kovář [-] - P. Ferdan [-] (80. D. Mašek [-] ) - K. Winkler [-] , K. Vopravil [-] (69. R. Hrůza [-] ) , J. Süssenbeck [-] , Š. Rigo [-] , K. Loukota [-] , D. Karpíšek [-] , P. Hynek [-] , O. Hudziec [-] , Z. Grausam [-]

ŽK: 38. T. Karásek - 78. J. Süssenbeck .
Místo: Třebětice. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Devera Radek - POKORNÝ Václav (N), BRTNÍK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.