Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.06.2020 20:30

10.kolo, Úst + Lib + Pce + HK + Olo | eSport, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

10.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

10.0

Zázemí

10.0

Holetín doma schytal debakl od Vratislavic


2

Domácí hráč nastoupil s Liverpoolem, hosté s PSG

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný úvod a poté dominance hostů

Úvod utkání byl vyrovnaný a nic nenasvědčovalo jednoznačnému průběhu. Na úvodní branku hostů dokázali domácí rychle zareagovat a srovnali skóre. Klíčový se ukázal konec prvního poločasu. Ve 42. minutě zahrávali hosté pokutový kop, který proměnili, 1:2. Před odchodem do šaten se domácí hra sesypala a hosté vstřelili ještě dvě branky. Ve druhé půli se zápas změnil v jednoznačnou záležitost hostů, kteří přidali další čtyři branky a zvítězili vysoko 8:1.

 

Domácí:Z počátku to vypadalo na vyrovnané utkání,domácí nevyužili dobré šance ze začátku ,když šli hosté ve 27.minutě do vedení o chvilku později bylo vyrovnáno.Ve 42.minutě byla odpískána penalta kterou hosté proměnili a stihli ještě po dvou rychlých brejcích otočit utkání jednoznačně ve svůj prospěch.Domácí se již na nic nezmohli a druhý poločas byl záležitostí jen jedné strany.

 

Hosté vyjádření :Začátek zápasu byl pro mě dost těžký.Soupeř měl v úvodu velkou převahu,ale podržel mě brankář Navas.Po tom,co jsem se z tlaku vymanil se mi podařilo vstřelit gól.Myslel jsem si,že gól hru trochu uklidní jako v prvním zápase.Ale už za chvíli byl stav opět nerozhodný.Do poločasu se mi ale podařilo vstřelit 3 góly a zápas tak rozhodnout.Ve 2.poločase jsem vsřelil další 4 góly a zápas tak skončil mým vítězstvím.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Holetín E
Domácí hráč: Z počátku to vypadalo na vyrovnané utkání,domácí nevyužili dobré šance ze začátku ,když šli hosté ve 27.minutě do vedení o chvilku později bylo vyrovnáno.Ve 42.minutě byla odpískána penalta kterou hosté proměnili a stihli ještě po dvou rychlých brejcích otočit utkání jednoznačně ve svůj prospěch.Domácí se již na nic nezmohli a druhý poločas byl záležitostí jen jedné strany.

Vratislavice E
Hostující hráč: Začátek zápasu byl pro mě dost těžký. Soupeř měl v úvodu velkou převahu, ale podržel mě brankář Navas. Po tom,co jsem se z tlaku vymanil se mi podařilo vstřelit gól. Myslel jsem si, že gól hru trochu uklidní jako v prvním zápase. Ale už za chvíli byl stav opět nerozhodný. Do poločasu se mi ale podařilo vstřelit 3 góly a zápas tak rozhodnout. Ve 2.poločase jsem vstřelil další 4 góly a zápas tak skončil mým vítězstvím.

Autor: esport


Místo: esport.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
7. 6. 2020 15:11
Hodnocení zápasu









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku