1:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.06.2020 20:30

11.kolo, Plzeňský + Karlovarský | eSport, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

TJ Sokol Radnice E - TJ Sokol Dnešice E 1:4


1
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První zápas začal opatrně asi tak jak to bývá. Do 15. minuty toho na hřišti k vidění moc nebylo, potom ale začal Liverpool Dnešice projevovat svou kvalitu a vytvářet si šance. Dvě z toho proměnil a do šaten šel za pohodlného náskoku 0:2. Po přestávce ale favorit polevil a norský soupeř z Radnic začal vystrkovat růžky. Vypracoval si několik šancí, přičemž jednu se mu povedlo proměnit - 1:2. Následovali další náznaky šancí, avšak bez gólového úspěchu. S blížícím se koncem utkání začal hrát Rosenborg Radnice už trochu vabank, čehož Reds Dnešice využili v podobě dvou proměněných brejků a zpečetili výsledek 1:4. Zasloužené vítězství Dnešic.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Dnešice E
TJ Sokol Dnešice E: První poločas jsme plnili úkoly na jedničku a soupeře jsme prakticky k ničemu nepustili. Ve druhém poločase jsme však měli hodně ztrát a soupeř se nám vyrovnal. Naštěstí nás dokázal potrestat pouze jednou. Samozřejmě penalta plus červená karta ke konci utkání nás ušetřila od závěrečného tlaku.

Autor: esport


Místo: esport.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Administrátor klubu, eSport - TJ Chodský Újezd | Plzeňský | Tachov

Tip: výhra domácích