Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 15:00

1.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dvanáct branek v jednom utkání, ale vítěz žádný


0

Kdo má rád fotbal ve vesnických soutěžích, nesměl na tomto utkání chybět, jelikož fotbalové hřiště ve Vyšším Brodě nabídlo přítomným divákům něco, co se jen tak nevidí. Krásné, akce, spousta nepřesností, vyloučení hráčů obou táborů, velká porce gólů a nezvykle dlouhé nastavení. Nechybělo nic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas zašal v klidném temoz a domácí těsně vedli

Šancí bylo na obou stranách k vidění opravdu více, než dost. Co se týká prvního poločasu, o něco více ze hry měli domácí fotbalisté, kteří se rychle dostali do dvoubrankového vedení a hosté se prakticky jen neúspěšně bránili. Již ve druhé minutě skóre otevřel Bartoň a posadil tak Vyšší Brod na pomyslného koně. To následně znamenalo navyšující tlak svěřenců vedoucího Syrovátky a ten si postupem času řekl o další vstřelenou branku. V devatenácté minutě tak dvougólový náskok zajistil sám již zmíněný vedoucí a hrající trenér Syrovátka. Poté se snahy chopili také hornodvořištečtí hráči a začali si vyvíjet mírný herní impuls. Jednu vyloženou v branku proměnit nedokázal Fuka, avšak o využití maxima z naprostého minima se postaral benjamínek Pícha, jenž snížil na poločasový jednobrankový rozdíl.

Stinný druhý poločas nakonec vítěze nenašel

I přesto, že přestávkové plány hostí byly do druhého poločasu jasné, na hřišti to takový výsledek nemělo ani z daleka a režie se opět chopili domácí. Stejně tak, jako v úvodní půli, tak i nyní trvalo pouhé dvě minuty k prosazení Vyššího Brodu a Cach opět vrátil svému týmu klidné vedení o dva góly. On sám i jeho spoluhráči si mohli myslet, že soupeř je na lopatkách, ale to rozhodně pravdou nebylo. V padesáté první minutě vzal veškerou zodpovědnost do rukou zkušený kapitán Měchura a sám vstřelil opět kontaktní gól, na čemž mohl Sokol stavět. A tak se také stalo. Ihned další dvě minuty na to bylo vyrovnáno po střeleckém úspěchu Šťastného. Následovala opravdu stinná nesportovní, avšak pro diváky pikantní záležitost. Vše odstartovala slovní výměna domácího Phama s hostujícím Olahem a osobní souboje mimo rámec pravidel se soupeřem. V tu ránu se v prostoru velkého vápna hostů seběhla mela, do níž se zapojilo hned několik aktérů, naštěstí bez vážnějších následků, avšak ve středu hřiště zůstala již zmíněná dvojice Olah – Pham. „Já už viděl pouze to, jak k němu Pham jde a z boku ho udeřil pěstí do obličeje, za což dostal okamžitě červenou kartu. Domácí poté protestovali a červenou obdržel po pár minutách i Olah, ale to se ještě radil sudí s čárovým“ svěřil se našemu portálu jeden z přítomných fanoušků. „Zatímco Pham bez úrazu, tak Olahovi tekla krev z pusy celkem solidně“ dodal. Poté hra pokračovala a v sedmašedesáté minutě se Plosz zasloužil o nečekaný zvrat utkání – Horní Dvořiště náhle vedlo. To se nedalo zahanbit a o sedm minut se tentýž úspěšný střelec prosadil ještě jednou. Závěr zápasu už se dohrával v solidním klidu, ale branky stále padaly. Na straně hostů si do gólového zápisu připsal další trefu Měchura, kdežto domácí slavili ještě třikrát po druhé zásluze Syrovátky, jehož nadále ještě doplnil F. Filip společně s též druhou trefou Cacha. Na branky bohaté utkání tak body rozdělilo smírně na obě strany.

 

Sledujte Fotbalunás.cz | Jihočeský kraj na Facebooku.



Ohlasy k zápasu


FK Dynamo Vyšší Brod B
Vít Syrovátka (FK Dynamo Vyšší Brod "B"): Utkání jako na houpačce. Nejprve jednoznačné pro nás, ale potom jsme vlastními chybami soupeři dovolili vrátit se do hry. Tím Horní Dvořiště nejprve vyrovnalo a poté se dostalo do vedení, které jsme museli stahovat my. Stínem zápasu bylo vyloučení dvou hráčů po konfliktu.

TJ Sokol Horní Dvořiště
Zdeněk Kemény (TJ Sokol Horní Dvořiště): My přicestovali k zápasu jen s jedenácti lidmi, když jsme debutanta v mužské kategorii Píchu nabrali prakticky na ulici při odjezdu. Před zápasem jsem jen na kluky apeloval, ať neodjedeme s bůrem. To se sice nakonec nepovedlo, ale stejně to nebylo tak hrozné, bod máme. Bohužel se bojím dalšího zápasu, poněvadž z důvodu rekonstrukce kabin jsme byli nucení dohodnout se Světlíkem změnit pořadatelství, jenže původní nedělní termín se změnil na sobotu a čtyři hráči z jedenácti statečných má pracovní povinnosti a jeden třízápasový distanc, takže nevím, jestli dokáži dát nějakou sestavu dohromady.



Sestavy


FK Dynamo Vyšší Brod B
J. Šesták [-] - J. Kohout [-] , P. Menzinger [-] (46. T. Cach [-] ) , R. Bartoň ml. [-] , M. Vančura [-] (46. D. Velfl [-] ) , R. Bartoň st. [-] - F. Filip [-] , D. Pham [-] , K. Šerhakl [-] - J. Filip [-] , V. Syrovátka [-]

TJ Sokol Horní Dvořiště
J. Růžička [-] - M. Huřťák [-] , Z. Kemény [-] , R. Lavička [-] , V. Pecha st. [-] - R. Fuka [-] , V. Měchura [-] , L. Plosz [-] , R. Olah [-] - K. Pícha [-] , S. Šťastný [-]

ŽK: 61. K. Šerhakl - 58. R. Olah . ČK: 62. D. Pham - 62. R. Olah .
Místo: Vyšší Brod. Počet diváků: 68.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.