0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 13:00

4.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Světlík jednou brankou rozhodl o další výhře, kdežto Vyššímu Brodu se neštěstí nevyhýbá


Branky


0

Zápas, v němž dosavadní lídr tabulky přivítal na svém hřišti papírového outsidera, fotbalovostí nějak nekypěl. Tým FK Dynamo Vyšší Brod B se neustále potýká s herní smůlou a nebylo tomu jinak ani tentokrát, když domácí TJ Dynamo Světlík skóroval a zápas rozhodli až deset minut před koncem utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový první poločas byl pro další průběh nejistý

Celkem čtyři desítky fanoušků a příznivců vesnického fotbalu dorazily na hřiště ve Vyšším Brodě, ale k vidění nebyl takový fotbal, jaký by byl třeba. Jedna jediná vstřelená branka v tomto utkání je naprosto výmluvná o této skutečnosti. Nelze však tvrdit, že by příležitosti k zakončení nebyly, jenomže doposud byly úspěšnější buď zadní řady obou týmů anebo dominovali samotní brankáři. Úvodních čtyřicet pět minut tak bylo značně krátkých na to, aby se do nich vešla časová skulinka pro otevření skóre a tak se přítomní dorazivší diváci museli spokojit s formou defenzivní hry.

Jediná branka v závěru rozhodla o vítězi

Ani průběh druhého poločasu nebyl nikterak slavný a takové utkání nemohlo příliš bavit přítomného člověka, který se přišel podívat na góly a užít si atmosféru z radosti u vstřelené branky. Až na několik šancí, které ztroskotaly na nepřesnosti nebo slabém důrazu, které doplnilo několik osobních soubojů, odměněných hvizdem rozhodčího, jenž buď varoval anebo varoval s výstrahou, načež tasil žlutou kartu, nebylo prakticky na co koukat. Je pravdou, že ze hry měli více fotbalisté Světlíka a ti sami vzali osud utkání do vlastních rukou deset minut před koncem. Jeden bod byl pro jejich favorizované předurčení málo a tak jasně potrestali nedorozumění vyšebrodské obrany s brankářem a na následný centr si naběhl kanonýr Novotný, který střelou pod gólmanem Šestákem zamítl hrozbu bodové dělby. Takový výsledek již po zbývajících několik málo chvil zápasu vydržel a po neefektivním duelu měli hosté k oslavě větší důvod, než jejich sok.

 

Sledujte Fotbalunás.cz | Jihočeský kraj na Facebooku.



Ohlasy k zápasu


FK Dynamo Vyšší Brod B
Vít Syrovátka (FK Dynamo Vyšší Brod "B"): Domácí Světlík byl jasným favoritem utkání a my s ním vydrželi hrát v bezbrankovém stavu až do osmdesáté minuty, kdy po nedorozumění našeho brankáře Šestáka s jedním z obránců padl jediný gól tohoto zápasu, jenž rozhodl o výhře soupeře. Sportovně musím uznat, že domácí měli více příležitostí ke vstřelení branky, takže si tři vítězné body zcela zasloužil.

TJ Dynamo Světlík
Štefan Gondek (TJ Dynamo Světlík): Jeli jsme v oslabené sestavě, kdy jeden náš hráč má po posledním utkání sádru a druhý dlahu, takže jsme nemohli využít ani jedno střídání. Ze hry jsme měli více, ale branku se nám vůbec nedařilo vstřelit. Trefili jsme dvě tyče a zasloužené rozuzlení přišlo až v závěru, kdy si po chybě domácích zadáků na centr dobře naběhl Novotný a střelou pod brankářem rozhodl.



Sestavy


FK Dynamo Vyšší Brod B
J. Šesták [-] - V. Čížek [-] , P. Poštulka [-] , P. Prochaska [-] , J. Harenčák [-] - V. Syrovátka [-] , F. Filip [-] , M. Sosna [-] , T. Cach [-] , P. Menzinger [-] - J. Gondek [-]

TJ Dynamo Světlík
J. Vincík [-] - R. Dekret [-] , P. Píšek [-] , J. Mondšpigl [-] , O. Válek [-] (70. ) - Z. Rýpar [-] , J. Pavelka [-] , M. Hüttner [-] , L. Vrábel [-] - P. Vácha [-] , A. Novotný [-]

ŽK: 37. P. Prochaska , 74. F. Filip - 70. A. Novotný .
Hráči zápasu: P. Poštulka - R. Dekret , M. Hüttner .
Místo: Vyšší Brod. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Hybner Jan - Veverka Jan, Vincík Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.