1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 12:30

6.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Holubov v boji o čelo tabulky ztratil, kdežto Vyšší Brod se postupně chytá


Branky


0

Není žádným tajemstvím, že FK Dynamo Vyšší Brod B nezapočal sezónu ve zrovna ideálním rozpoložení a dost dlouho se nemohl vymanit z nepříjemné série, kdy se mu nedařilo vyhrát. Nyní si v posledních dvou kolech připsal dvě vítězství a je opět znovu ve hře. Na druhé straně tým SK Holubov bojoval o čelo tabulky a nyní důležité body ztratil, přičemž také brankář Popel přišel o dlouhou úctyhodnou neprůstřelnost.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na gól si diváci museli počkat do druhé půle

Po třech vítězstvích v řadě musel zákonitě přijít někdo, kdo aktivnímu Holubovu již takříkajíc zatne tipec, avšak málokdo mohl tušit, že to bude zrovna Vyšší Brod, který se doposud spíše jen trápil. Z pohledu hostujícího celku šlo o pravý opak uplynulého utkání a domácí Dynamo bylo po celou dobu o něco málo napřed. První poločas sice branku nepřinesl, ale je pravda, že obě brankoviště okupovaný byla. Vše podstatné se ale událo až po změně stran.

Naděje Holubova zastavil ofsajd

Holubovské od začátku zužovala nepřesnost v rozehrávce a zkušenosti soupeřova útoku tak musel hasit zejména až zodpovědně hrající Hůlka. Když hosté již začali dostávat balon trošku víc pod svou kontrolu, začala se hra postupně vyrovnávat a Vyšší Brod dokázal těžit až po špatně zahraném offside systému, kde po pohledné akci Vnuka s Bartoněm v sedmdesáté deváté minutě prosadil druhý jmenovaný. Inkasovaná branka, dá se říci, otřásla celým kádrem hostí a tak přišla ta pravá verva s hladovým tempem pro stranu Dynama. Agilní útočník Syrovátka se doslova prodral až do pokutového území, ale jeho střelu mířenou pod horní tyč zastavila ke vší smůle konstrukce Popelovy svatyně. Šance na uklidňující vedení tak byla tu a tam. V samém závěru ještě nad Vyšším Brodem zavanul nádech remízy, ale Lipšova střela, jež prošla až do brány nemohla znamenat uznaný gól, jelikož stál v postavení mimo hru. Poté se o střelu pokusil ještě M. Bušta, tu ale brankář Šesták v klidu vykryl.

 

Sledujte Fotbalunás.cz | Jihočeský kraj na Facebooku.



Ohlasy k zápasu


FK Dynamo Vyšší Brod B
Vít Syrovátka: Hrálo se velice vyrovnané utkání, ve kterém jsme měli jen trošku větší hlad po vítězství a utkání tak rozhodla pěkná akce Bartoně s Vnukem, kde se prvně jmenovaný střelecky prosadil v sedmdesáté minutě. Potom jsme ještě mohli vítězství potvrdit, ale to jsem sám po úniku do vápna nastřelil břevno a o závěr si řekl soupeř. Pět minut před koncem jsme inkasovali, ale pro metrový ofsajd nemohl být gól uznán a tak jsme zaslouženě vyhráli. Nejlepší hráč duelu z naší strany je střelec gólu Bartoň.

SK Holubov
František Kroiher: Domácí byli ve střelbě efektivnější a dopředu nebezpečnější. Z našich musím pochválit Kubu Hůlku a Petra Uibelackera. Zdálo se, že na naše bylo hráče bylo moc teplo, protože nepředvedli takový výkon, jaký v předchozích zápasech a hrát se začalo až v poslední čtvrthodině, což bylo pozdě. Góla jsme sice dali, ale nemohl být uznán pro ofsajd. Co se dá dělat, ztratili jsme kontakt s lídrem. Zápas byl hratelný na vítězství, ale sami jsme doplatili na svou nemohoucnost.



Sestavy


FK Dynamo Vyšší Brod B
J. Šesták [-] - V. Čížek [-] (46. D. Poláček [-] ) , P. Poštulka [-] , J. Kohout [-] , R. Bartoň ml. [-] - D. Pham [-] , P. Vnuk [-] , K. Šerhakl [-] (46. J. Gondek [-] ) - J. Filip [-] , T. Cach [-] , V. Syrovátka [-]

SK Holubov
M. Popel [-] - T. Franěk [-] , J. Hůlka [-] , O. Bukovinský [-] , V. Franěk [-] - M. Jakubec [-] (57. A. Rychlík [-] ) , P. Pešl [-] , M. Bušta [-] , J. Fuka [-] (19. L. Kroček [-] ) - D. Bušta [-] (46. O. Lipš [-] ) , P. Uibelacker [-]

ŽK: 89. J. Gondek - 65. V. Franěk , 75. O. Bukovinský .
Hráči zápasu: R. Bartoň ml. - P. Uibelacker , J. Hůlka .
Místo: Vyšší Brod. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Marek Jan - Prochaska Petr, Novák Miloslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.