2:2
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 14:00

7.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Moc cenný bod na konto Rožmberka, Vyšší Brod B na jeho hřišti nezvítězil


Branky


32. L. Sojka , 86. F. Fatura - 11. J. Kohout , 26. F. Filip
0

Přestože se SK Fotbal Rožmberk mohl na konci utkání radovat z bodu za remízu, má na svém kontě pouze dva a k odpoutání ze dna tabulky potřebuje vyhrávat. Jeho soupeř z posledního duelu, FK Dynamo Vyšší Brod B, s osmi body operuje pouze ob jednu příčku výše, ale další úspěch jej může posunout o poznání výše. Střed tabulky je vyrovnaný a další kolo může znamenat hodně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyšší Brod nakročil do zápasu razantně

Do zápasu vstoupilo aktivněji rezervní mužstvo Vyššího brodu, o čemž jasně vypovídá též dvoubrankové vedení. Již po deseti minutách hry otevřel skóre Jaroslav Kohout, jenž se sám dokázal prosadit v individuální akci a obloučkem přes brankáře Jakubce dostal svůj tým do klidu. Tlak hostů pokračoval, načež se po čtvrt hodině mohli radovat znovu. Na zahrávanou standardní situaci si nakročil Filip Filip, kterýžto se hlavou nemýlil a zvýšil na rozdíl dvou branek. Do konce poločasu však zbývalo ještě dvacet minut a to je na ovlivnění průběžného výsledku dostatek času. Ve třicáté druhé minutě si o slovo řekl velice aktivní Luděk Sojka, což mělo za následek vstřelení kontaktního gólu, ale spokojenější mohli, alespoň co se čísel na světelné tabuli týče, do kabin odcházet vyšebrodští.

Domácí využili početní převahy

Druhá polovina zápasu se už nesla v rozdílném tempu. Hostující Dynamo bylo nuceno k několika změnám, když muselo hrát mimo jiné značně oslabeno a toho dokázal Rožmberk, potažmo jeho hráči, využít. Branka si o sebe říkala sice dlouho a o tu důležitou se postaral František Fatura až pět minut před koncem, ale důležité je načasování. Hosté mohli sice úřadovat ještě v závěrečných vteřinách, jenomže jim nebylo přáno a tak zápas skončil bez určeného vítěze. Pro Rožmberk jde jistě o velice důležité a cenné body, ovšem stále se krčí na samotném chvostu tabulky s citelnou ztrátou na předposledního soupeře. Vyšší brod se sice připravil o dva body, které jej mohly posunout blíže k vrcholu, ale i tak je jeho figurování příznivější.

 

 

Sledujte Fotbalunás.cz | Jihočeský kraj na Facebooku.



Ohlasy k zápasu


SK Fotbal Rožmberk
Jan Budínský (obránce): Zápas pro nás začal mizerně a z toho vyústilo dvougólové manko. Naštěstí jsme se dokázali semknout a ještě před odchodem do šaten jsme snížili. V šatně jsme si řekli, že hrajeme jako ponocní a tak jsme se potřebovali hecnout. Motivovaní jsme vstoupili do druhého poločasu a to nám přineslo ovoce. Vytvořili jsme si o poznání více šancí a jednu jsme využili. Škoda, že se nám to nepodařilo vícekrát, ale třeba to vyjde příště.

FK Dynamo Vyšší Brod B
Vít Syrovátka (hrající trenér): Utkání jsme začali aktivně a v první půli jsme byli jasně lepší, což potvrzují dva vstřelené góly. Druhý poločas byl sice horší, když nás zužovalo několik zranění a dohrávat jsme museli v deseti, ale i tak jsme si remízu dokázali vybojovat. Musím říci, že soupeře podržel jeho pomezní Milan Krotký, jenž neodmával jasný ofsajd u první branky, ale takto to v naší soutěži chodí. Remíza je asi zasloužená.



Sestavy


SK Fotbal Rožmberk
P. Jakubec [-] - J. Budínský [-] , L. Kus [-] , L. Pokorný [-] , B. Bauml [-] (23. M. Likler [-] ) - D. Lávička [-] , P. Čížek [-] (67. P. Vidlák [-] ) , L. Trapl [-] , F. Fatura [-] - L. Sojka [-] , Z. Fatura [-]

FK Dynamo Vyšší Brod B
J. Šesták [-] - V. Čížek [-] , P. Poštulka [-] , D. Poláček [-] , J. Kohout [-] , R. Bartoň ml. [-] - P. Vnuk [-] (33. T. Cach [-] ) , F. Filip [-] , K. Šerhakl [-] - V. Syrovátka [-] , J. Filip [-]

ŽK: 19. B. Bauml , 65. J. Likler , 86. F. Fatura .
Hráči zápasu: L. Sojka , F. Fatura - J. Filip .
Místo: Rožmberk nad Vltavou. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Janda Jaroslav - Krotký Milan, Prochaska Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.