4:4
(3:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

9.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyšší Brod ustál početní nevýhodu a s ROMEM vybojoval veled§ležitý bod


Branky


6. K. Šerhakl (p.) , 20. J. Kohout , 45. T. Cach , 66. F. Filip - 3. D. Hrdlička , 28. R. Dunka , 42. M. Kotlár , 60. P. Žigo
0

Opravdu vyhrocený duel se odehrával ve Vyšším Brodě v rámci devátého kola okresní III. třídy. Na FC ROMO Český Krumlov číhalo nepříjemné překvapení v podání domácích příznivců, kteří se do hostujícího týmu řádně obuli. Utkání nebylo jednoduché ani pro domácí mužstvo FK Dynamo Vyšší Brod B. To bylo nuceno k souboji nastoupit v početní nevýhodě, přesto si vydřelo remízu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Půltucet branek uzavřel první poločas

Hostující ROMO si od začátku utkání bylo vědomo své prvotní výhody, kdy mohlo úročit ze soupeřovy nekompletnosti a poté se dostalo i brzkého využití. Obránce Dominik Hrdlička se prosadil již ve třetí minutě a otevřel skóre. Jenomže Dynamo, ačkoliv značně tísněno, nehodlalo svou kůži prodat lacino. Proto také hostům jejich radost z vedení nevydržela dlouho a za pouhé tři minuty bylo vyrovnáno, kdy se o důležité slovo přihlásil momentálně nejlepší hráč Vyššího Brodu Karel Šerhakl. Ten naprosto jednoznačně využil výhodu pokutového kopu. Gólová smršť prvního poločasu pokračovala počínaje dvacátou minutou. To míč do sítě hostí dostal Jaroslav Kohout a završil tak obrat z původní těsné ztráty. Zahanbit se však nenechalo ani právě ztrácející ROMO a chytlo se toho potřebného impulsu, které znamenalo přebrání vedení na jeho stranu. Nejprve po osmi minutách vyrovnal Rudolf Dunka, jehož tři minuty před koncem půle následoval Michal Kotlár a poté se dalo předpokládat, že úvodní dějství bude patřit iniciativě hostí, jenže v posledních vteřinách ještě jednou brankově uhodilo. Na poločasovém nerozhodném stavu se podepsal zkušený forvard Tomáš Cach a udržel tak svůj oslabený tým ve stálém kontaktu s protivníkem.

Po změně stran už to padalo méně

Po změně stran již nebyla hra natolik bohatá, co se branek týče, ale rozhodně se přiostřilo a výrazně zhoustla také atmosféra. Právě končící hodina nepřátelského souboje byla znamením získání důležitého vedení pro utlačované fotbalisty Českého Krumlova. Patrik Žigo byl v koncovce úspěšný, načež donutil brankáře Šestáka, aby lovil míč z poza svých zad počtvrté, avšak i tentokrát se Vyšší Brod zasloužil o rychlé dorovnání ztráty. Po pouhých šesti minutách vzal veškerou zodpovědnost na svá bedra Filip Filip, jenž vstřelil na konečných 4:4. Následující minuty zápasu už nezely v nějaké fotbalovosti, ale spíše se pojednávalo o výměnu osobních názorů, což na výsledku nic neměnilo.

 

Sledujte Fotbalunás.cz | Jihočeský kraj na Facebooku.



Ohlasy k zápasu


FK Dynamo Vyšší Brod B
Vít Syrovátka (útočník): Utkání se hodnotit moc nedá a tak se toho ujímat nebudu. Šlo zejména o show Petra Dunky z hostujícího týmu, který neustále napadal a urážel všechny okolo, zejména pana rozhodčího. Toho obdivuji za to, co všechno vydržel. My jsme hráli v deseti a posledních patnáct minut prvního poločasu dokonce v devíti lidech, takže s bodem jsme spokojeni. Nejlepším hráčem zápasu byl Kája Šerhakl.

FC ROMO Český Krumlov
Petr Bordáč (obránce): Zápas byl celkem zmatený a vše rozhodil i pan rozhodčí. K němu se musím vyjádřit, jelikož pískl proti nám penaltu, o níž by se dalo diskutovat, ale jasný útok na našeho hráče potrestán nebyl. Jelikož soupeř hrál v deseti, byli jsme asi lepší, ale k vítězství to nevedlo. Ve druhém poločase už byly k vidění spíše rozpory a nadávky a utkání bylo značně napjaté. Já osobně jsem šel o poločase dolů, protože v tak ošklivém utkání jsem odmítal pokračovat.



Sestavy


FK Dynamo Vyšší Brod B
J. Šesták [-] - R. Bartoň st. [-] , R. Bartoň ml. [-] , J. Kohout [-] , V. Čížek [-] - D. Poláček [-] , F. Filip [-] , K. Šerhakl [-] , T. Cach [-] - V. Syrovátka [-]

FC ROMO Český Krumlov
F. Dunka [-] - P. Bordáč [-] (46. R. Kotlár [-] ) , T. Bílý [-] , P. Kotlár [-] , D. Hrdlička [-] - M. Kotlár [-] , A. Důnka [-] , P. Žigo [-] , R. Dunka [-] - M. Kotlár [-] , A. Kotlár [-]

ŽK: 19. F. Filip - 8. F. Dunka , 52. R. Dunka , 81. P. Kotlár . ČK: 89. P. Kotlár .
Hráči zápasu: K. Šerhakl - T. Bílý .
Místo: Vyšší Brod. Počet diváků: 90. Rozhodčí: Juhaňák František - Šerhakl Karel, Sivák Zdenek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.