3:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 13:00

11.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lídr tabulky si nedovolil klopýtnout, Vyšší Brod vyprovodil třemi zásahy


Branky


0

S čistým štítem odstartovali jarní část fotbalisté vedoucího týmu okresní soutěže TJ Dynamo Světlík, který v domácím prostředí přivítal FK Dynamo Vyšší Brod B. Pouze úvodní půle tak Světlíku dostačovala k tomu, aby se třikrát prosadil a vybojoval si první vítězství kalendářního roku 2016.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Všechny góly zápasu přinesl první poločas

Již od úvodních minut tempo hry začali diktovat domácí a postupně se celé dějiště utkání podružilo režii Světlíka. Místní fotbalisté si vytvořili několik šancí, ale selhání opět zelo ve vlastní neproduktivitě, která prozatím zamítala vsítění branky. Kromě domácího mužstva se ale do útočného snaženi prodrali i hosté z Vyššího Brodu. Ti po vymanění se z tlaku hodlali úročit z několika po sobě jdoucích rohových kopů a byli hodně blízko u vedoucího gólu, ovšem v rozhodující čas se zaskvěl brankář Tybitancl.

Na první gólovou radost diváci sice museli čekat, ale nakonec se dočkali po odehrané půlhodině. Domácí gólman vyslal dlouhý míč vpřed na kapitána Adama Novotného a ten v pokročilém čase gólový půst zažehnal a Bartoně prostřelil. To se zdálo býti jako správný a potřebný impulz do hry místního Dynama a o pouhé čtyři minuty později se svěřenci trenéra Gondeka radovali znovu, ačkoliv v pořadí druhý gól byl spíš kuriózní. Zbyněk Rýpar se rozhodl pobízet spoluhráče centrem, jenže ten mu nesedl tak, jak by si asi představoval, ale s dávkou štěstí zapadl přímo do brány.

Na poslední branku zápasu bylo sice ještě příliš brzy, ale více než tři utkání nenabídlo a tak se vše důležité událo pouze před poločasovou přestávkou. Po dobré křižné přihrávce se uvolnil tamní ostrostřelec Ondřej Dědič a nebyl by to soutěžní kanonýr číslo jedna, kdyby v takové situaci zklamal. Nestalo se tak a sám tento forward Světlíka završil na nejen poločasových 3:0, ale zároveň na konečný výsledek.

Vyšší Brod byl v oslabení důstojným sokem

Mohlo by se pozdávat, že po změně stran bude utkání jasnou záležitostí, jelikož Vyšší Brod pokračoval po odstoupení zraněného Cacha v desíti hráčích, ovšem nebylo tomu tak a oslabené mužstvo hostí se dokázalo ubránit po celou dobu pětačtyřiceti minut. Světlík byl opět jasně aktivnější, ale nutno dodat, že se úplně rozpadla týmová hra.

Hráči hráli zejména sami na sebe a ačkoliv se snažili nějakou branku přidat, nepodařilo se tento cíl naplnit a výsledek druhého poločasu zel v nule na obou stranách. To sice hrálo do karet domácím, ale spokojeni s tím, co po poločasové přestávce ukázali, rozhodně být nemohou. Důležité však je vítězství a to si světlíčtí vydobyli prakticky během pouhých deseti minut prospěšné produktivity.



Ohlasy k zápasu


TJ Dynamo Světlík
Šrefan Gondek (asistent trenéra): První poločas jsme odehráli kolektivně výborně, jen jsme si na první gól museli počkat přes půl hodiny, ale potom kluci vstřelili tři branky během deseti minut a bylo hotovo. Naopak druhá půle byla bída a utrpení. Trápili jsme se, každý začal hrát jen na sebe, jako by se snažil vehementně vstřelit gól a kolektivní hra se úplně vytratila. Kromě již zmíněné první půle, kde bych chválil všechny hráče, odehrál skvělý zápas Roman Dekret, jenž hrál poprvé na postu pravého obránce a v útoku opět a zase Adam Novotný.

FK Dynamo Vyšší Brod B
Vít Syrovátka (hrající trenér): Na první utkání po zimní přestávce jsme se bohužel nesešli v optimální sestavě a to bylo znát především na výkonu, který jsme odvedli. Soupeř byl lepší a my vzdorovali pouze do prvního gólu, tedy úvodní půlhodinu. Poté se nám zranil záložník Cach a při absenci náhradníků jsme dohrávali v deseti hráčích. Mužem zápasu z naší strany je jednoznačně Richard Bartoň st. Za ochotu zastoupit v nouzi pozici brankáře, ačkoliv gólmanem není.



Sestavy


TJ Dynamo Světlík
V. Tybitancl [-] - F. Píšek [-] (67. I. Gondek [-] ) , P. Píšek [-] , J. Mondšpigl [-] , R. Dekret [-] - Z. Rýpar [-] , L. Vrábel [-] , D. Mendel [-] , M. Hüttner [-] - O. Dědič [-] , A. Novotný [-] (83. P. Vincík [-] )

FK Dynamo Vyšší Brod B
R. Bartoň st. [-] - R. Bartoň ml. [-] , D. Poláček [-] (5. D. Velfl [-] ) , P. Poštulka [-] , M. Gondek [-] - K. Šerhakl [-] , F. Filip [-] , T. Cach [-] - J. Filip [-] , V. Syrovátka [-] , J. Kohout [-]

Hráči zápasu: R. Dekret , A. Novotný - R. Bartoň st. .
Místo: Světlík. Počet diváků: 20. Rozhodčí: Adamovič Jiří - VINCÍK Jiří (N), GONDEK Štefan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.