2:2
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

5.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kájov v Nové Vsi ztratil dvoubrankové vedení, po čemž se oba soupeři o body smírně dělily


Branky


0

Do tohoto utkání nastoupil TJ Sokol Kájov z pozice jasného favorita a to zcela potvrdil během úvodní půle duelu, když po dvou trefách Čermáka nadějně vedl. Iniciativy druhého poločasu se však ujali fotbalisté týmu FK Nová Ves Brloh "B". Po neproměněné penaltě Haláčka, čímž mohl bezpečně rozhnodnout, zajistilo během deseti minut alespoň jednobodový příděl duo Hüttnera se Salzerem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě branky Čermáka znamenaly poločasové vedení Kájova

Kájovští fotbalisté vstoupili do utkání velice aktivně a to se jim vyplatilo, když po prvním poločase průběžně vedli o dvě slepené branky jediného střelce. Do vedení se hosté na hřišti v Brloze dostali ve dvacáté minutě, když křižný pas Žilavého na zadní tyči Švarcovy branky ve skluzu zakončoval Čermák a otevřel skóre. Tentýž hráč skóroval i o tři minuty později. Po Haláčkově přihrávce se nedohodli domácí defenzivní hráči společně s brankářem a došlo ke srážce, po čemž dobře orientovaný kájovský záložník trestal svou druhou brankou v zápase. Zahrozit však mohla také Nová Ves s Brlohem, ale agilní hrot Hüttner byl prozatím neúspěšný a poločasové skóre již žádnou změnu stavu nezaznamenalo.

Nová Ves se nenechala zahanbit a ukopala si cenný bod

Druhá půle byla, ve srovnání s první, jako nebe a dudy, jako by se karta obrátila a rub vystřídal líc. Ve velkém vápně před Švarcem byl v nebezpečné pozici nedovoleně bráněn Doubek, ale Haláčkův penaltový pokus, jenž mohl definitivně rozhodnout, skončil tristně na horní tyči a to byl ten potřebný signál pro soupeře, jemuž na srovnání stačilo deset minut. V sedmdesáté minutě už po gólu hladový Hüttner svou příležitost proměnil, když svůj trestný kup napálil od břevna do sítě za Galkova záda a po jeho kontaktním gólu přišlo i vhodné zadostiučinění střídajícího Salzera. Ten přebral míč na polovině hřiště a deset minut před koncem se po individuální šanci dostal až vápna. Neotálel a střelou umístěnou k tyči se postaral o vyrovnání. Závěrečné chvíle utkání se proměnily v krátký festival zahozených šancí, kdy se jejich exekutoři nedokázali prosadit ani na jedné straně a dkóre po dvou trefách u obou táborů vydrželo až do konce.


Sledujte Fotbalunás.cz | Jihočeský kraj na Facebooku.

 


Ohlasy k zápasu


FK Nová Ves - Brloh B
Václav Loucký (FK Bová Ves - Brloh "B"): V prvním poločase jsme začali hned od začátku zmatkovat a vůbec jsme nehráli to, co jsme si před zápasem řekli. Tím pádem hosté šli zaslouženě do vedení. Poté přišel zlomový moment, jímž byla neproměněná penalta, po které jsme se zvedli a začali hrát to, co jsme potřebovali. Po dvou výborných střelách jsme vyrovnali a konečně dosáhli na náš první bod. Náš nejlepší hráč byl Jakub Salzer, hru výrazně oživil, hlavně do ofenzívy a přidal vyrovnávací gól.

TJ Sokol Kájov
Miroslav Grabec (TJ Sokol Kájov): Rozměry domácího hřiště předurčovaly styl hry zápasu a z toho profitoval soupeř, jenž jako méně fotbalový tým využil dobře známé prostředí. Nová Ves si za bojovnost v závěru remízu zasloužil a my jsme opět selhali v koncovce. Naším nejlepším hráčem byl Andrej Didkivský



Sestavy


FK Nová Ves - Brloh B
T. Švarc [-] - J. Šusta [-] , M. Baier [-] , R. Postl [-] - P. Cába [-] (55. V. Borovka [-] ) , F. Bauer [-] , L. Veverka [-] , V. Loucký [-] , D. Šolc [-] (50. J. Salzer [-] ) - J. Bárta [-] , T. Hüttner [-]

TJ Sokol Kájov
T. Galko [-] - V. Žilavý [-] , J. Němec [-] , J. Šmikmátor [-] , J. Petřík [-] - P. Doubek [-] , J. Čermák [-] , J. Haláček [-] , S. Werner [-] (55. J. Fišer [-] ) - A. Didkivský [-] , D. Čábela [-] (60. M. Frühauf [-] )

ŽK: 50. P. Cába , 76. M. Baier , 80. L. Veverka - 70. V. Žilavý .
Hráči zápasu: J. Salzer - A. Didkivský .
Místo: Nová Ves. Počet diváků: 59. Rozhodčí: Petroušek Antonín - Vejvoda Jiří, Korbel Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.