4:2
(2:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

6.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nová Ves nedokázala v Malontech uhrát jediný bod a je stále poslední


Branky


9. L. Mezei , 31. J. Pešl , 56. M. Beneda , 75. L. Mezei - 18. L. Veverka , 35. V. Loucký
0

Poté, co TJ Hraničář Malonty v minulém kole soutěže utrpěl nepříjemnou porážku, byl pro něj nynější zápas pokládán za povinné vítězství a využít k tomu mohl své domácí prostředí. Pravdou však je, že jeho protivník FK Nová Ves Brloh B po poločase nevypadal, že dá svou kůži na trh lacino a na trefy domácích vcelku úspěšně odpovídal. Malontským však patřilo druhé dějství a po dalších dvou vstřelených gólech již žádné zdramatizování nedopustili a zaslouženě vyhráli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Malonty nadvakrát nedokázaly udržet vedení

Na své vlastní půdě byl Hraničář značně dominantní a to také prokazoval celou první čtvrthodinu. Během ní se mimo jiné dokázali domácí prosadit a urvat rychlé vedení na svou stranu, když agilní Lukáš Pulec postrčil míč na nestárnoucího matadora Mezeie a ten v deváté minutě otevřel skóre. Ovšem stejný čas, který využili od začátku duelu malontští, stačil Nové Vsi a Brlohu k vyrovnání. V osmnácté minutě se rozvlnila i síť za brankářem Bílým. Hostující obránce se obul do míče, který doplachtil až k Hüttnerovi, jenž jej sklepnul Louckému a poslední jmenovaný následně předal Cábovi. Ten zprvu obešel nedostatečně důrazného soupeře a jednoduše naservíroval vyloženou šanci Veverkovi, pro něhož už nebyl žádný problém tváří v tvář gólmanovi skóre vyrovnat. Své vedení si Hraničář však ještě během prvního poločasu vzal zpět po rohovém kopu, když byl v pokutovém území nejúspěšnější Pešl, ovšem ani to nebylo v úvodním dějství poslední vyjádření a hned po třech minutách se mohli opět radovat hosté. Po standardní situaci putoval balon z poza vápna do chumlu hráčů, odkud byl hlavou prodloužen na zadní tyč a tam už si lišácky poradil Loucký. Zpracoval si míč, Bílému naznačil střelu, načež zakončil do jeho protipohybu.

Neuznaný gól zavřel Nové Vsi vrátka k Bodům

Ve druhé půli mohla Nová Ves výsledek kontrovat, ale místní pomezní byl proti jejich snaze. Z pravé strany se nabíhající Hüttner zasloužil o třetí prostřelení Bílého, avšak zvednutý praporek byl signálem pro rozhodčího, aby branku neuzal, přes skutečnost, žehostující útočník postupoval k letícímu projektilu z poza zadáků Malont. To bylo ze strany hostí již vše a gólově se zapisovali už jen domácí. Nejprve další výtečnou akci Pulce zúročil v padesáté šesté minutě Beneda a čtvrt hodiny před koncem předložil opět aktivní Pulec dobrou pobídku přímo před odkrytou klec Mezeiovi. To pro onoho čtyřiačtyřicetiletého forvarda byla nabídka, kterou nemohl odmítnout. Zápas se již za jasného stavu 4:2 pro Malonty bez větších emocí jen dohrával.

 

Sledujte Fotbalunás.cz | Jihočeský kraj na Facebooku.



Ohlasy k zápasu


TJ Hraničář Malonty
Vladimír Uhlík: Do zápasu jsme už tentokrát nastoupili, dá se říci, v kompletní sestavě, kdy nás doposud zužovalo několik zranění, ale nyní se již na hře podepsala naše, až asi na dva lidi, plná síla. Začali jsme aktivně a prvních patnáct minut jsme soupeře přehrávali, načež jsme svou převahu využili v gól. Chvíli na to jsme ale inkasovali a podobný průběh s odpovědí měla i druhá branka. Takže po chybách v naší obraně, kde to moc nefungovalo, byl poločas nerozhodný. Ve druhé půli jsme zabrali a vykopali jsme si důležité tři body. Pochválit musím zejména Mezeie, který ve svých čtyřiceti čtyřiceti čtyřech letech odvádí výborné a zodpovědné výkony, společně s Pulcem. Ten byl opět velice aktivní a podepsal se pod několika góly. Příští týden hrajeme v Kájově, což bude o poznání těžší zápas.

FK Nová Ves - Brloh B
Václav Loucký: Další zápas, který jsme prohráli, se nehodnotí lehce, ale myslím si, že jsme nezačali jako horší tým. Ba naopak. Řekl bych, že první poločas jsme měli více ze hry a i více šancí. Bohužel, naším velkým problémem je, že nedokážeme právě tyto šance proměňovat. Od toho se odvíjel i druhý poločas, v němž nám rozhodčí sice neuznali regulérní branku z údajného ofsajdu, ale na to se vymlouvat nemůžeme. Měli jsme být úspěšnější v koncovce, protože dobré šance jsme měli, ale nakonec jsme na svou špatnou efektivitu doplatili.



Sestavy


TJ Hraničář Malonty
J. Bílý [-] - K. Beutl [-] , J. Kubát [-] , R. Svatoň [-] , M. Kouba [-] - J. Pešl [-] , L. Pulec [-] , T. Faltus [-] - L. Mezei [-] (83. M. Městecký [-] ) , M. Beneda [-] , M. Gažák [-] (64. P. Setla [-] )

FK Nová Ves - Brloh B
E. Poula [-] - P. Cába [-] (75. J. Šusta [-] ) , M. Baier [-] , V. Jungwirth [-] , R. Postl [-] - L. Veverka [-] (70. P. Veber [-] ) , V. Loucký [-] (52. V. Borovka [-] ) , J. Salzer [-] (66. J. Ševčík [-] ) , F. Bauer [-] - T. Hüttner [-] , J. Bárta [-]

ŽK: 28. M. Kouba - 25. F. Bauer .
Hráči zápasu: L. Pulec , L. Mezei - E. Poula , L. Veverka .
Místo: Malonty. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Janda Jaroslav - Papaj Josef, Vejvoda Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.