J. Bárta 2. (p.)
J. Baier 75.
J. Salzer 80.
3:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

9.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nová Ves s Brlohem podruhé vítězí, rezerva Frymburka na ně nestačila


Branky


2. J. Bárta (p.) , 75. J. Baier , 80. J. Salzer - 60. B. Vágner
0

Na svém vlastním hřišti se tým FK Nová Ves - Brloh B představil proti přílipenskému soku FC Frymburk B a po rychle vstřelené brance mohli domácí úročit. Těm se nakonec podařilo utkání zdárně vyhrát a po svém letos druhém vítězství mohli opustit chvost tabulky. Pro mužstvo s nejvíce inkasovanými góly tak žije naděje dalšího skoku stále vyrovnanou tabulkou a jak si povede, může ukázat již desáté kolo. Frymburští nyní operují se stejným početem bodů těsně před svým aktuálním soupeřem, zužuje je však dlouhá šňůra neúspěchů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzká penalta dostala domácí do vedení

Vstup do zápasu znamenal vyšší úspěch pro tým Nové Vsi a Brloha, který si vydobyl tlak, jenž hráči dokázali patřičně využít. Již ve druhé minutě domácí fotbalisté vytěžili penaltovou situaci, kde se míč, letící do vápna, odrazil od země přímo do Kaňovy ruky. Rozhodčí byl pozorný, vše dobře viděl a onu situaci vyřešil tak, jak se od něj čekalo. Míč si postavil Jan Bárta a přesnou přízemní střelou k levé tyči otevřel skóre. Dále se hra spíše vyrovnávala, ale větší iniciativa byla znát spíše na domácích borcích. Frymburk se do větších příležitostí zatím nedostal, krom přímého kopu Jana Salzery, ale s ním si brankář Erik Poula skvěle poradil. Jediný brzký střelecký úspěch tak byl pouhou jednou změnou průběžného skóre.

Pět minut stačilo Nové Vsi k vítězství

Po změně stran se fotbalisté Šumavy vzpamatovali a po větším důrazu, kdy Nová Ves před vápnem nedokázala odkopnout do bezpečí a zbytečně faulovala, přišel centrovaný balon, jehož Vágner poslal s úspěchem do sítě. Slabá efektivita a důraz v zadních řadách domácích si tak vybrala svou daň. O chvilku později mohl vrátit svému týmu vedení Hüttner, jenomže jeho pokus nebyl přesný, když z bezprostřední blízkosti nastřelil pouze brankovou konstrukci. Na to ale ihned záhy domácí odpověděli gólem. Po zahrání rohového kopu se míč odrazil k Janu Baierovi a ten z poza vápna střelil míč přímo k tyči Čábelovy branky. Na konečných 3:1 utkání uzavřel o pět minut později Jiří Salzer. Ten si zpracoval balon na prsa, napřáhl se a jeho projektil skončil až v síti.

 

Sledujte Fotbalunás.cz | Jihočeský kraj na Facebooku.



Ohlasy k zápasu


FK Nová Ves - Brloh B
Václav Loucký (záložník): Frymburský tým na nás přijel posílen o dost hráčů jejich A týmu, avšak i my jsme byli posíleni a bylo to znát. Dařila se nám po minulém ostudném utkání konečně mezihra a útočná fáze, využili jsme šance a konečně znovu vyhráli. Teď už to jen potvrdit v Přídolí. Hráč utkání z našich řad byl Erik Poula, podržel nás hlavně při standartních situacích, ale i při únicích útočníků.




Sestavy


FK Nová Ves - Brloh B
E. Poula [-] - R. Postl [-] , M. Baier [-] , R. Klein [-] (46. J. Anderle [-] ) , F. Bauer [-] - P. Cába [-] (46. J. Šusta [-] ) , J. Bárta [-] (70. J. Baier [-] ) , J. Anderle st. [-] , V. Loucký [-] - T. Hüttner [-] (80. J. Salzer [-] ) , J. Vejvoda [-] (46. J. Salzer [-] )

FC Šumava Frymburk B
V. Čábela [-] - V. Tomka [-] , K. Malák [-] , T. Kaňa [-] - D. Schneider [-] , B. Vágner [-] , Z. Vrátil [-] , J. Vinecký [-] , R. Mertl [-] , F. Malina [-] - J. Salzer [-]

ŽK: 40. J. Anderle st. - 2. T. Kaňa .
Hráči zápasu: E. Poula .
Místo: Nová Ves. Počet diváků: 35. Rozhodčí: Zloch František - Vejvoda Jiří, Skupa František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.