Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

10.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Už úvodní poločas v Křemži rozhodl a Chvalšiny znovu tříbodově loupily


0

Nerovný terén křemežského fotbalového hřiště hostil souboj dvou rivalů z Podkletí. Místní Sokol Křemže hodlal navázat na úspěch z minulého zápasu, kde obral o dva body lídra tabulky, jenomže tentokráte narazil. Jeho soupeř TJ Sokol Chvalšiny hodlal na venkovním bojišti bezpodmínečně zvítězit. Průběžné vedení o tři branky po dvaceti minutách bylo jasným vyjádřením.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Konečný výsledek byl patrný z první půle

Veškeré zápasové iniciativy se ve střetu dvou Sokolů ujal ten hostující, kdy hlavním cílem Chvalšin bylo vstřelení rychlého gólu. Tato strategická myšlenka se velice brzy stala skutečnosti a pouze po pěti minutách hry se svou první střelou v onom duelu o otevření průběžného skóre postaral forvard Patrik Podskalský. Chvalšinští hráči ty křemežské předčili snad ve všech směrech, kdy byli zejména u každého míče dříve a důraz svědčil také v jejich prospěch a to vyústilo v další rozvlnění sítě za Linhovy zády. Čtvrt hodiny tak trvalo hostujícímu kanonýrovi Patriku Podskalskému, aby se trefil podruhé a tím uzavřel osobní desetibrankový výčet, kterýžto jej staví na přední pozici přeborových statistik a sám tento ostrostřelec se může pyšnit titulem průběžného krále střelců. Za pět minut opět gólově uhodilo. Výborný vstup do utkání završil třetí trefou hostujícího celku záložník Miroslav Sadloň, načež vítězi bylo rozhodnuto už ve dvacáté minutě. Domácí fotbalisté však neodešli do kabin naprázdno a ještě v první půli dokázali snížit svým jediným kontrem. Do samostatnáho úniku se dostal deset minut před ukončením poločasu exchvalšinský Radovan Kaprál a v individuální akci Cábu úspěšně překonal. Následující čas, než oba protivníci odešli do ze hřiště, již nic nepřinesl a toto průběžné poločasové skóre bylo zároveň i konečným výsledkem.

Po změně stran již žádná branka nepadla

Před vstupem do druhé půle dostali domácí od trenéra Vosiky sprchu, kde sám kouč kladl důraz na zodpovědnost ve hře a vynucené bojovnosti. Křemže již žádnou další chybu, která by je stála další inkasovaný gól, naštěstí nedovolila. Jenomže důslednou hrou ze zabezpečené obrany a snahou udržení dvougólového vedení započaly druhý poločas i Chvalšiny a to mělo za následek další aktivitu s neefektivním zakončení. Na samotný průběh utkání měl nemalý vliv také nerovný povrch tamního fotbalového bojiště, na kterém bylo velmi obtížné udržet míč pod kontrolou. Ačkoliv se ukázaná hra domácího týmu oproti prvnímu poločasu razantně zlepšila, na alespoň malou naději bodového zisku to nestačilo a všechny body si odvezly značně lepší Chvalšiny.

 

Sledujte Fotbalunás.cz | Jihočeský kraj na Facebooku.

 



Ohlasy k zápasu


Sokol Křemže
Martin Vosika (trenér): Hosté na nás nastoupili s taktikou dát rychlou branku, což se jim podařilo a my jsme po pěti minutách prohrávali. V prvním poločase byli rychlejší a důraznější, načež po dvaceti minutách bylo rozhodnuto, že si odvezou všechny body. Po krásných třech gólech si vyhrát zasloužili a my úročili pouze z jednoho kontru, kdy jsme ve třicáté páté minutě snížili. Po rázné domluvě o přestávce jsme se ve druhé půli zlepšili, ale na zvrat už to nestačilo. Nejradši bych po dnes předvedeném výkonu nevyzdvihnul nikoho, ale nejlepší zápas z naší strany odehrál asi Patrik Rienessl.

TJ Sokol Chvalšiny
Zdeněk Čarek (trenér): Na soupeře jsme vstoupili aktivně a rychlými dvěma góly Patrika Podskalského jsme se ujali dvougólového vedení a třetí branku přidal ve dvacáté minutě Míra Sadloň. Křemži jsme do ničeho nepustili a ta dokázala vstřelit pouhou jednu branku ze své jediné šance, jíž jsme za celý zápas dovolili, jinak utkání patřilo naší iniciativě. Dobře zahrála celá záloha v čele s Michalem Postlem a vepředu náš kanonýr Patrik Podskalský, který má na účtu už deset tref.



Sestavy


Sokol Křemže
R. Linha [-] - F. Georgij [-] , J. Troup [-] (46. T. Matějka [-] ) , P. Rienessl [-] , M. Fleischman [-] - P. Volf [-] , J. Fučík [-] (61. D. Čížek [-] ) , P. Snížek [-] , S. Brabec [-] - O. Panský [-] (60. P. Kouba [-] ) , R. Kaprál [-] (81. L. Stejskal [-] )

TJ Sokol Chvalšiny
P. Cába [-] - P. Kliner [-] (65. L. Lamač [-] ) , T. Holas [-] , M. Kamenský [-] (71. R. Čarek [-] ) , M. Babinský [-] - M. Sadloň [-] (54. T. Nymsa [-] ) , P. Sluka [-] , M. Postl [-] , J. Decarli [-] (86. M. Matoulek [-] ) - P. Podskalský [-] , L. Fučík [-] (84. V. Decarli [-] )

ŽK: 73. P. Volf - 50. M. Postl .
Hráči zápasu: P. Rienessl - P. Podskalský .
Místo: Křemže. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Petroušek Antonín - Stráský Jiří, Postl Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.