4:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 13:30

13.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přídolí doma opět zdárně bodovalo. Větřní neustálo tamní terén ani sílu


Branky


0

Na vlastní půdě to TJ Sokol Přídolí opravdu umí a když zrovna body nebere, rozhodně je ani zadarmo nedaruje. Těžké chvíle na přídolském fotbalovém hřišti zažilo i mužstvo SK Větřní B, které zde inkasovalo nepříjemnou čtyřbrankovou ránu a netrefilo se ani jednou, což jej aktuálně řadí na předposlední stupínek soutěžní tabulky, načež celek kolem kapitána Píska hájí pozici sedmou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři branky během půlhodiny braly svou daň

Vstup do zápasu jasně hovořil pro domácí Sokol, který se na svém hřišti cítil doslova jako ryba ve vodě a větřínskému béčku nedovolil prakticky nic. Celá sebevědomá iniciativa místních hráčů posléze vyústila v rychle vstřelenou branku a hosté, jež se neustále spíše hledali, měli zaděláno na problém.

Rezerva nedalekého Větřní na svou nedisciplinovanost doplatila již ve dvanácté minutě. To se zakončení ujal Dimitrij Dvořák a míč za Dobrovodského záda uklidil poprvé. Těsné vedení domácí tým nabudilo ve své snaze natolik, že chuť po vítězství každou chvílí rostla a z toho zákonitě musel přijít zkrat nebo úspěch. A jelikož na hřišti nebyl nikdo, kdo by rozlétajícímu se Sokolu přistřihl křídla, nastal rychlý sled dvou branek, což udělalo tlustou čáru pod zápasem už po půl hodině. Navýšení vedení patřilo snaze Michaela Štěpánka, jenž svůj tým značně uklidnil gólovou pojistkou, přesto se ihned záhy o slovo přihlásili hráči hostů.

Za dobrého stavu 2:0 měl výbornou gólovou příležitost Jiří Fleischmann, jenomže v individuální akci si na gólmana Mittasche nepřišel a tak se potvrdilo lidové pravidlo „Nedáš – Dostaneš“. První půlhodinu hry tak vlastní brankou uzavřel Michal Vegeš, který po dlouhém autovém vhazování Jana Píska, ve snaze odvrátit nebezpečí, nedopatřením srazil míč do vlastní branky. Touto brankou také skončil úvodní poločas. Větří sice mohlo v poslední minutě první půle manko snížit, jenomže úspěšný nebyl ani Turek ve vyložené šanci, kde nad jeho síly bylo uklizení míče z malého vápna do prázdné klece.

Na nějaký obrat bylo již příliš pozdě

Po změně stran to Větřní zkusilo trochu jinak. Své zadní řady přeskupilo tak, aby mohlo hrát bezpečněji od obrany a vysílat útočníky do brejků, jelikož se dopředu dral i domácí tým a hra by mohla být otevřená. Z toho se několikrát Větřní do ohrožení dostalo, bohužel však nadále bez gólového vyjádření.

Takto to probíhalo několik dlouhých minut a změna přišla až téměř čtvrt hodiny před koncem. Přídolí si ve zodpovědném tempu výsledek hlídalo a v nejlepší možnou chvíli udeřilo počtvrté, čímž definitivně rozhodlo a do statistik tohoto zápasu své jméno připsal i druhý z bratří Jakub Štěpánek.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Přídolí
Michael Štěpánek (záložník): Do zápasu jsme doslova vlétli už od první minuty naplno a po pár minutách jsme sklízeli ohlasy. Síť soupeře se rozvlnila krátce po deseti minutách a po půl hodině hry, kdy jsme vedli už o tři branky, bylo defacto hotovo. Soupeř ale i přesto kousal, ale přečíslení pěti hráčů proti třem tristně zahodil. Ve druhém poločase jsme si výsledek jen pojistili čtvrtou brankou a nezdar z Malont se nám podařilo odčinit s čistým štítem. Jako hráče zápasu z naší strany bych zvolil brankáře Pavla Mittasche a z pole mého bratra Kubu Štepánka.

SK Větřní B
Vlastimil Sulzer (hrající trenér): Nelze mluvit o tom, že by si Přídolí vypracovalo nějaké vyložené šance, ale spíše jsme si zápas prohráli sami po zcela tristních a fatálních chybách. Nedokázali jsme proměnit stoprocentní příležitosti, kdy jsme se mohli chytit zejména za stavu 2:0. Na hřišti jsme byli skoro navíc, když jsme se nedokázali přizpůsobit menším rozměrům a složitému terénu a poté nás přídolští vytrestali. I přes čtyři obdržené branky musím pochválit brankáře Dobrovodského, který toho pochytal vcelku dost, včetně střel z dálky a několika závarů před brankou, V poli navíc vynikal Jaroslav Šustr, jenž si naší hru zdatně dirigoval.



Sestavy


TJ Sokol Přídolí
P. Mittasch [-] - V. Písko [-] (65. O. Papaj [-] ) , J. Písko [-] , M. Brož [-] , J. Písko [-] , P. Schwarz [-] - R. Radykhovskyy [-] , J. Písko [-] (77. T. Šimek [-] ) , J. Štěpánek [-] , M. Štěpánek [-] (46. D. Pavlis [-] ) - D. Dvořák [-] (85. P. Adamec [-] )

SK Větřní B
M. Dobrovodský [-] - J. Šustr [-] , M. Vegeš [-] , M. Votýpka [-] , L. Turek [-] - P. Homer [-] , M. Kosař [-] , O. Dvořáček [-] , M. Přibyl [-] - J. Fleischmann [-] , V. Sulzer [-] (46. F. Soukup [-] )

ŽK: 34. J. Písko - 79. J. Fleischmann , 85. M. Vegeš .
Místo: Přídolí. Počet diváků: 25. Rozhodčí: KUCHAŘ Václav - PÍSKO Josef (N), SULZER Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.