3:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

1.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavče si na úvod sezony poradila s Mladým B


Branky


0

V první kole III. třídy na sebe narazily týmy, které by se měly pohybovat v horních patrech tabulky, TJ Slavče a SK Mladé B. Domácí zakončili loňský ročník těsně pod stupni vítězů, když je hlavně v závěru soutěže sužovala zranění. Hosté z Mladého pak byli štikou jara, když po nevydařeném podzimu patřili společně se Srubcem k nejlepším týmům jara. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do utkání vstoupila lépe domácí Slavče, která hrála aktivně a mělo více ze hry. Počáteční aktivita se domácím vyplatila, když se po necelých deseti minutách hry prosadil po dvojité dorážce osamocený Tůma – 1:0. Domácí hráči dál drželi míč více na svých kopačkách, zatímco Mladé marně hledalo svou jarní formu a jen ojediněle se snažilo kombinovat po stranách. I přesto se podařilo hostům do poločasu srovnat skóre, když se po několika vzdušných soubojích prosadil hlavičkující Herman -  1:1. Do šaten se tak šlo za nerozhodného stavu.

 

Do druhého poločasu vstoupili znovu aktivněji domácí a vytvářeli si šance. Hostům se vůbec nedařilo a často ztráceli míč, už v počátku kombinace. Po dvaceti minutách druhého poločasu šli domácí opět do vedení. Trestný kop z hranice velkého vápna nasměroval Vodička jen do tyče, ale s následnou dorážkou si už dobíhající Tošner poradili – 2:1. Pár minut před koncem přidala Slavče pojistku v podobě třetí branky. Hosté vrhli většinu svých sil do útoku, do otevřené obrany si naběhl neúnavný Tošner a střelou pod břevno nedal šanci hostujícímu brankáři Dvořákovi.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Slavče
Brůha Karel ( TJ Slavče ): "Po většinu prvního poločasu jsme hráli dobrý fotbal. Vytvářeli jsme si šance a jednu z nich proměnili ve vedoucí branku. Ke konci poločasu se hra vyrovnala, což vedlo k vyrovnávací brance hostů. Vyrovnaná partie pokračovala i ve druhém poločase, ale po dvaceti minutách hry jsme šli znovu do vedení. Poté se šance střídali na obou stranách, ale gólově jsme se dokázali prosadit už jen my a to v závěru zápasu, kdy jsme definitivně rozhodli o naší výhře. "

SK Mladé B
Miloš Schuster ( SK Mladé B ): "Zápas se nám, nepovedl. První poločas jsme kombinovali a občas si vytvořili nějakou šanci, ale druhou půli jsme hořeli vzadu, nedokázali si nahrát a ani neudrželi míč vepředu. Kdyby se nám podařilo dát v prvním poločase alespoň jeden gól, mohlo to být jiný, ale na kdyby se nehraje. "



Sestavy


TJ Slavče
V. Graňo [-] - M. Trajer [-] , T. Kápar [-] , P. Nocar [-] , T. Vach [-] - D. Mrkvička [-] , J. Vodička [-] , J. Tůma [-] , R. Brousek [-] - M. Tošner [-] , D. Tisoň [-]

SK Mladé B
L. Dvořák [-] - J. Pavlík [-] , M. Pešek [-] , M. Drábek [-] , L. Szojka [-] - A. Kolář [-] , M. Zemek [-] , Š. Pařízek [-] , M. Schuster [-] - J. Podgorský [-] , M. Herman [-]

Hráči zápasu: T. Kápar , M. Tošner .
Místo: Slavče.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.