R. Petr 32.
1:4
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

2.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Hodějovice jsou dále stoprocentní


Branky


32. R. Petr - 40. M. Bárek , 54. J. Fodora , 55. J. Šíma , 83. M. Bárek
0

Po remíze na půdě Vrábče, kde stáhli hráči Trhových Svinů B dvoubrankové manko, přivítali na svém hřišti celek z Nových Hodějovic. Hosté vstoupili do soutěže vítězně, když si doma připsali tři body po výhře nad Štěpánovicemi.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byli mírně aktivnější domácí hráči, kteří měli dostatek prostoru kombinovat a vytvářet si šance. Naopak hosté z Hodějovic začali utkání tak, jak před týdnem končili doma se Štěpánovicemi, kdy se v závěru utkání zatáhli a nakonec se strachovali do poslední chvíle o výsledek. Skóre se měnilo po půl hodině hry, kdy se po centru do hostující šestnáctky dostal k zakončení domácí Radim a Sviny šly do vedení – 1:0. Do šaten se ale přece jen šlo za nerozhodného stavu, když se za hosty ve 40. minutě prosadil Bárek – 1:1.

Ve druhém poločase se hra hostí zlepšila. Zvýšená aktivita slavila úspěch už po deseti minutách hry druhého poločasu, když se na levé straně uvolnil kapitán Hodějovic Fodora a střelou pod brankáře Brůhu zvýšil na 2:1. Neuběhly ani dvě minuty a Hodějovice vedly o dvě branky. Prakticky totožná akce jako předtím, tentokrát v podání Muže uplynulého kola Jakuba Šímy, opět skončila gólem – 1:3. Hosty dvě rychle vstřelené branky posadily do sedla a byli lepším týmem po zbytek druhého poločasu. V závěru pak dokázali své vedení ještě navýšit, když se podruhé v zápase prosadil Bárek a uzavřel na konečných 4:1 pro Nové Hodějovice. 



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Trhové Sviny B
Zdeněk Bebčák ( TJ Spartak Trhové Sviny ): "Nezačali jsme špatně, první půlhodinku jsme se navzájem oťukávali, hra se přelévala ze strany na stranu. Po jednom z centrů do vápna jsme šli do vedení. Chtěli jsme přidat do poločasu pojistku, ovšem naopak jsme zbytečně před přestávkou inkasovali. Klíčový moment zápasu se udál mezi 54-55 minutou, kdy obě branky padli jako přes kopírák. Tím se hosté ujali vedení 1:3 a zápas se tím jen dohrával, ještě chvilku před koncem hosté zvýšili na konečných 1:4. Nebyl to špatný fotbal, v béčku máme hráče v rozmezí ročníků 1973 - 1999, přišli i dva noví kluci, ještě se musí všichni sehrát. Soupeři gratuluji k výhře."

FC Nové Hodějovice
Jakub Šíma (FC Nové Hodějovice): "V prvním poločase jsme hráli dost zatažení. Tím jsme soupeře pustili do kombinace. To vyústilo ve vedoucí branku domácích. Naštěstí jsme na ni do přestávky dokázali odpovědět a stav jsme srovnali. Ve druhé půli jsme zvýšenou aktivitou směrem vpřed již nedovolili soupeři tolik kombinovat. Po dvou rychlých brankách jsme to pak byli my, kdo v rukou držel otěže zápasu."



Sestavy


TJ Spartak Trhové Sviny B
K. Brůha [-] - D. Tomek [-] , O. Šafránek [-] , M. Smoleň [-] , M. Stráský [-] - R. Petr [-] , M. Marek [-] , J. Kostohryz [-] , J. Gažák st. [-] - L. Gažák [-] , D. Mendel [-]

FC Nové Hodějovice
M. Hřib [-] - L. Kolář [-] , T. Bílek [-] , M. Hrdlička [-] - J. Fodora [-] , D. Lojka [-] , J. Šíma [-] , M. Rudolf [-] , J. Dvořák [-] - M. Bárek [-] , J. Bláha [-]

ŽK: 46. M. Hrdlička .
Hráči zápasu: T. Bílek , M. Bárek .
Místo: T.Sviny.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.