2:3
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

2.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ledenice B vyloupily Mladé


Branky


0

Mladé B přivítalo na svém hřišti nováčka z Ledenic a mělo tak ideální možnost na první bodový zisk po nezdaru ve Slavče. Hosté, kteří postoupili suverénně o soutěž výše, však nechtěli dát kůži lacino.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mladé opět neprožívá šťastný podzim a to potvrdilo i v dalším utkání. Ledenice od začátku diktovaly tempo hry a měly častěji míč na kopačkách. Do vedení šli ovšem paradoxně domácí hráči, když kolmého balonu za obranu využil Ulman a prostřelil brankáře hostí Škaroupka – 1:0. Ještě do poločasu ale dokázali hosté vyrovnat, po dlouhé přihrávce si pohrál s domácím stoperem Součkem hostující Benhák a pak nedal šanci ani brankáři Brůžkovi – 1:1. Více zajímavých situací už první poločas nepřinesl a tak se šlo do šaten za nerozhodného stavu 1:1.

V druhém poločase se obraz hry nezměnil a po několika sporných momentech se rozhodčí odvážil písknout do píšťalky a ukázat na značku pokutového kopu pro hostující Ledenice. Kučera nabídnutou příležitost využil a hosté šli do vedení 1:2. Třetí branka hostí padla po hodině hry. Dlouhý míč mezi obranu a brankáře sice dokázal brankář Brůžek odkopnout, ale pouze k hostujícímu Kopeckému, který bez přípravy poslal míč krásným lobem do branky. Mladé před koncem trochu zvýšilo aktivitu a vytěžilo z toho pouze korekci výsledku na 2:3, když se z trestného kopu těsně před koncem prosadil Pavlík.



Ohlasy k zápasu


SK Mladé B
Miloš Schuster ( SK Mladé B ): "Opět utkání, ve kterém jsme tahali za kratší konec. Ve hře nám chyběl klid a kvalitní rozehrávka, kterou naopak měli Ledenice výbornou. Kdyby padl gól na 2:3 o 10 minut dřív, mohlo být drama, ale soupeř měl větší kvalitu a vyhrál zřejmě zaslouženě."

TJ Slavoj Ledenice B
Miloslav Langer (TJ Slavoj Ledenice B): "Byli jsme lepším a fotbalovějším týmem. Za první poločas jsem si vytvořili osm nebo devět gólovek, zatímco domácí z jedné šance dali gól. Do poločasu jsme, ale stihli vyrovnat. Druhý poločas byl vyrovnanější, i přesto jsme dokázali vývoj dvěma brankami otočit a domácí snižovali v samotném závěru utkání. Povedený start do sezony, chceme potvrdit i doma proti Římovu, i když víme, že nás nečeká nic jednoduchého."



Sestavy


SK Mladé B
J. Brůžek [-] - J. Pavlík [-] , M. Pešek [-] , M. Drábek [-] , L. Szojka [-] - M. Zemek [-] , F. Souček [-] , A. Kolář [-] , M. Schuster [-] - M. Herman [-] , T. Ulman [-]

TJ Slavoj Ledenice B
M. Škaroupka [-] - F. Benhák [-] , P. Cukr [-] , M. Strouha [-] , P. Hinterhölz [-] - D. Fyrbach [-] , R. Kučera [-] , D. Borovka [-] , T. Lamáček [-] - F. Kopecký [-] , P. Králík [-]

Hráči zápasu: F. Benhák , T. Lamáček .
Místo: Mladé.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.