3:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:00

3.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavče si doma připsala další body


Branky


9. D. Tisoň , 44. J. Tůma , 61. D. Tisoň - 45. J. Váša
0

Hráči domácí Slavče přivítali na svém hřišti nováčka z Kamenného Újezdu. Oba týmy se chtěly revanžovat svým příznivcům za minulé kolo, ve kterém shodně inkasovaly šest branek. Ve Slavči jak již typoval expert, chybělo pohledných kombinací, za to nebyla nouze o komické situace při verdiktech pana rozhodčího Semráda. Což značně pobavilo diváky, přišla hojná návštěva fanoušků, kteří mohli sledovat vyrovnaný zápas.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První branka přišla po špatné přihrávce Tomáše Vítů svému brankáři, míč skončil na kopačce domácího útočníka Tisoňě a ten propálil brankáře Schmieda - 1:0. Druhou branku přidala Slavče v samém závěru poločasu, když se trefil ve 44. minutě Tůma. Domácí se po brance nejspíš viděli v kabině, hned po rozehrávce totiž přišla od hostů okamžitá odpověď, kdy zaskočená obrana Slavče neuhlídala Vášu a ten lehce přeloboval brankáře Graňa, po adresném centru Lence. Takto zaznamel Kameňák první a zároveň poslední branku v utkání. Do kabin se šlo za stavu 2:1.

V druhém poločase hráči Kameňáku přidali a vypracovali si slibné příležitosti ke srovnání, ale ty převážně skončili v náručí brankáře Graňa. A tak v 61. minutě dostal časovanou přihrávku mezi beky Tisoň a sám před brankářem Schmiedem se opět nemýlil – 3:1. Snaha hostů změnit skóre se proměnila v rohové kopy, ale nedařilo se prosadit ani důrazem, což pocítil střelec druhé branky domácích Tůma, který se po souboji nepříjemně zranil a musel střídat. Na rozdíl od předchozích zápasů Kameňák neměl početnou lavičku a tak v závěru chyběli síly, domácí kontrolovali hru a soupeře k výraznějším šancím nepustili. 



Ohlasy k zápasu


TJ Slavče
Karel Brůha ( TJ Slavče ): "Zápas se od začátku vyvíjel podle našich představ. Měli jsme více ze hry a vytvářeli si šance. Utkání jsme dotáhli do vítězného konce a po nepovedeném výkonu v Římově jsme si spravili chuť ziskem tří bodů."

TJ Sokol Kamenný Újezd B
Lukáš Fousek (kapitán Sokol Kamenný Újezd B): "Hrálo se nám celkem dobře, ale chyběl tah na bránu a důslednost v obraně. Některé hráče otrávila opět jiná sestava a také to, že jsme se sešli na poslední chvíli. Výborně zahrál na beku Peťa Božík a útočník Honza Váša který se snažil zaměstnávat obranu domácích. "



Sestavy


TJ Slavče
V. Graňo [-] - M. Trajer [-] , T. Vach [-] , T. Kápar [-] , P. Nocar [-] - R. Brousek [-] , J. Tůma [-] , D. Mrkvička [-] , R. Bláha [-] - D. Tisoň [-] , M. Tošner [-]

TJ Sokol Kamenný Újezd B
T. Schmied [-] - P. Božík [-] , P. Petkov [-] , M. Svobodný [-] , M. Buczek [-] - P. Petkov [-] , L. Fousek [-] , V. Šimek [-] , T. Vítů [-] - M. Svobodný [-] , J. Váša [-]

ŽK: 27. D. Mrkvička .
Hráči zápasu: V. Graňo , D. Tisoň - P. Božík .
Místo: Slavče. Rozhodčí: Semrád Ladislav - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.