0:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 17:00

4.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj nováčku ovládly Ledenice B


Branky


0

4. kolo III. třídy skupiny B svedlo proti sobě nováčky soutěže, domácí Kamenný Újezd B a Ledenice B. Domácí v posledním kole nestačili na Slavči, kde prohráli 3:1. Ledenice zase nepotvrdily výhru na půdě Mladého, když nestačily doma na Římov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí hráči vstupovali do utkání s jasnou taktikou a to nedostat branku v prvním poločase a do druhé půle vyrukovat s útočnou hrou a porvat se o body. První bod plánu vyšel domácím na 100%. Ačkoli se na domácího brankáře Kvasničku valil jeden útok za druhým, vedl si mladý brankář velmi dobře. Nejvíce agilním a nejnebezpečnějším hráčem Ledenic byl Jan Fencl, který hodně větral domácí defenzivu. Střelecky se mu už tolik nevedlo a do šaten se tak odcházelo za bezbrankového stavu.

Jak už jsem zmiňoval v úvodu, do druhého poločasu chtěli domácí hráči vyrukovat s útočnou hrou, ale obraz hry se příliš nezměnil. Hosté z Ledenic měli dál hru ve své režii a pokračovali v útočných výpadech. Domácí si přesto vytvořili jednu šanci, když se do dobré pozice dostal hrající brankář Janda, ale jeho střelecký pokus mířil jen do dobře postaveného brankáře Škaroupky. Hráči Ledenic se vedoucí branky dočkali patnáct minut před koncem. Při rohovém kopu zaspala domácí defenziva a Tomáš Hrubý se ocitl zcela osamocen před brankářem Kvasničkou a nabídnutou příležitost proměnil ve vedoucí branku – 0:1. Chvilku na to se po souboji ve středu hřiště zranil domácí kapitán Fousek a na branku Kameňáku se valil jeden útok za druhým. V 80. minutě mohlo být definitivně rozhodnuto, ale hostující Kučera neproměnil pokutový kop. Pojistky se tak Ledenice dočkaly v 87. minutě, když se prosadil Kopecký a dal výsledku definitivní podobu 0:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kamenný Újezd B
Martin Sládek (TJ Sokol Kamenný Újezd B): "Nezačali jsme vůbec dobře, každý se hledal a hra byla pomalá a nepřesná. Ledenice měli ve středu hřiště zkušené hráče a v útoku mladého hráče. Naši obránci si s tím dokázali poradit, ale nepřesnosti v přihrávkách nám přidělávali jenom starosti! Nebýt mladého talentovaného gólmana Kvasničky, bylo to rázem jiné.. za první poločas chytil dvě, tři tutovky.. do druhé půle jsme nastoupily ve stejném rozpoložení jako do prvního poločasu, po 10 minutách se nám vystřídali posty a bylo to znát. Zkušený tým Ledenic to korunoval vstřelenou brankou poté už zmiňovaný gólman Kvasnička chytil pokutový kop. Chtěli jsme to ještě zkusit a urvat remízu, ale to se nám nepodařilo. Ledenice všechny naše protiútoky ubránili a ještě k tomu nám přidali druhý gól, když jsme se nedomluvili v obraně a zaváhali jsme.. Musíme jít zápas od zápasu a soustředit se na další! Dobrý výkon také předvedl mladý hráč David Frnka, jenž nastupuje za dorost."

TJ Slavoj Ledenice B
Miloš Langer (TJ Slavoj Ledenice B): "Kdyby jsme v zápase nastříleli 8 branek asi by se nikdo nedivil, ale v zakončení se nám nedařilo. V koncovce jsme se trápili až do samého závěru zápasu, ale nakonec jsme se prosadili. Pak jsme ještě zahodili penaltu, ale v závěru jsme druhou branku potvrdili zisk tří bodů."



Sestavy


TJ Sokol Kamenný Újezd B
F. Kvasnička [-] - V. Šimek [-] , M. Svobodný [-] , J. Červonyj [-] , P. Božík [-] - T. Vítů [-] , J. Nejedlý [-] , D. Frnka [-] , L. Fousek [-] - T. Lenc [-] , M. Svobodný [-]

TJ Slavoj Ledenice B
M. Škaroupka [-] - M. Strouha [-] , J. Homer [-] , R. Kučera [-] , J. Řimnáč [-] - P. Hinterhölz [-] , P. Králík [-] , F. Kopecký [-] , T. Hrubý [-] - J. Fencl [-] , D. Fyrbach [-]

Hráči zápasu: J. Řimnáč , T. Hrubý , J. Fencl .
Místo: K.Újezd. Rozhodčí: Havlíček Jaroslav - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.