3:2
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

5.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavče si zdramatizovala závěr utkání s Lišovem B


Branky


45. R. Bláha , 58. D. Tisoň , 80. M. Tošner - 86. J. Mach , 88. L. Beneda
0

TJ Slavče přivítala doma mužstvo Lišova B. Domácí hráči zatím sbírají body jen na svém hřišti a to chtěli potvrdit i v tomto duelu. Lišov v minulém kole nestačil doma na Trhové Sviny B. V tomto duelu se navíc potkaly dvě nejhorší obrany soutěže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku utkání bylo nebezpečnější domácí mužstvo, které na svém hřišti v předchozích dvou duelech získalo plný počet bodů a v podobném trendu chtělo pokračovat i v duelu s Lišovem. Hráči Slavče se dostávali častěji na dostřel hostujícího brankáře Vávry, ale buď selhali útočící hráči v zakončení, nebo se jim nedařilo ve finální fázi přihrávek. Na vedoucí branku se tak čekalo, až do samotného závěru prvního poločasu. Domácí Slavči dostal do vedení Roman Bláha – 1:0.

Druhý poločas se obraz hry nezměnil. Domácí hráči byli dál aktivnější a navíc zpřesnili kombinaci a vytvářeli si další šance. V 58. minutě se prosadil z přímého kopu David Tisoň a zvýšil na 2:0. Pak se tradičně duo Tisoň – Tošner, předhánělo v zahazování šancí, ale deset minut před koncem přidali domácí třetí branku. Tentokrát se trefil druhý z dvojice domácích kanonýrů Miroslav Tošner a zdálo se, že je po zápase.  Jenže Slavče si závěr zápasu notné zkomplikovalo během pár minut. Nejprve využil v 86. Minutě zaváhání v rozehrávce brankáře Graňa hostující Jan Mach – 3:1. Za dvě minuty už to bylo jen o branku, když kontaktní branku vstřelil Lukáš Beneda. Vyrovnání, už se ale hosté nedočkali. Domácí Slavče, tak i ve třetím domácím zápase dokázala naplno bodovat.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavče
Karel Brůha ( TJ Slavče ): "Po celé utkání jsme byli aktivnějším týmem a vytvářeli jsme si řadu šancí. V prvním poločase se nám nedařila kombinace a to byl možná důvod, proč jsme nevstřelili branku dříve. Druhý poločas jsme zlepšili přihrávky a dostali se do klidného vedení, ale závěr jsme si sami zkomplikovali a strachovali se o výsledek. Nicméně si myslím, že jsme zvítězili zaslouženě a doma opět bodovali naplno."




Sestavy


TJ Slavče
V. Graňo [-] - T. Kápar [-] , S. Nocar [-] , T. Vach [-] , M. Trajer [-] - M. Šindela [-] , J. Tůma [-] , R. Bláha [-] , D. Mrkvička [-] - M. Tošner [-] , D. Tisoň [-]

SK Lišov B/Štěpánovice
J. Vávra [-] - J. Toncar [-] , J. Beneda ml. [-] , J. Beneda [-] , J. Kročák [-] - D. Martínek [-] , J. Mach [-] , D. Mlýnek [-] , M. Žižka [-] - R. Trousil [-] , J. Flíček [-]

Hráči zápasu: V. Graňo , M. Trajer .
Místo: Slavče. Rozhodčí: Hruška Radek - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.