2:2
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

5.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vrábče doma opět remizovalo


Branky


0

V úvodních čtyřech kolech se Vrábče potřetí představilo na domácí půdě. Tentokrát přijel jako soupeř nováček z Kamenného Újezdu. Domácí v předchozích duelech na svém hřišti dvakrát remizoli 2:2. V minulém kole pak překvapivě vyhráli na půdě do té doby vedoucího Římova. Kamenný Újezd vstoupil do sezony vysokou výhrou nad Lišovem, ale od té doby neuhrál v soutěži ani bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V rámci 5. kola III. třídy sk. B zavítal tým z nedalekého Kamenného Újezdu na hřiště domácích fotbalistů z Vrábče. Již před začátkem utkání bylo jasné, že díky podmínkám hrací plochy na místním hřišti nebude nic nasvědčovat tomu, že se bude hrát pohledný kombinační fotbal, což se potvrdilo hned od úvodních minut. Po většinu zápasu se bojovalo o míč ve středu hřiště. První gól vstřelili hosté po ojedinělé akci z pravé strany, kdy si na centr naskočil Zeman, jeden z nejmenších hráčů na hřišti a hlavou nedal domácímu brankáři Knytlovi žádnou šanci – 0:1. První poločas moc šancí nepřinesl ani na jedné straně. Ve 26. minutě domácí zaútočili po pravé straně a centr doputoval přes celou obranu na hranici velkého vápna, kde se zjevil Koclíř a nechytatelnou ranou vyrovnal na 1:1. Ve 37. minutě kopali domácí přímý volný kop, který ve svých rukách neudržel hostující Kvasnička a dobíhající Medula otočil skóre 2:1. 

Druhý poločas se nesl ve stejném duchu jako ten první. Síly docházely na obou stranách. Domácí hráči znervózněli a dopouštěli se faulů a hlavně slovními přestřelkami nejen s hlavním rozhodčím, ale i s hostujícími hráči, což bylo vidět i v poměru obdržených žlutých karet v poměru 5:1. V 70. minutě kopali hosté roh a míč doputoval až na nohu kapitána hostu Lukáše Fouska, který uklidil míč do sítě a srovnal na 2:2. V zápase už se více nestalo a tak se oba soupeři rozešli nerozhodně 2:2. Domácí Vrábče si tak doma připsalo tento výsledek, už potřetí za sebou. Pochvalu zaslouží rozhodčí Granec, který řídil těžké utkání na výbornou.

 

 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Kamenný Újezd B
David Augusta (TJ Sokol Kamenný Újezd B): "Odehrali jsme težký zaslouženě remízový zápas, trápila nás zbrklost a přesnost jak přihrávek tak střel, tentokrát se můžem vymluvit na hřiště a balony z dob krále klacka, ale příště nás čekají Hodějovice, tedy dobrý soupeř u nás na kvalitní trávě. Věřim že vyhrajem a už teď se těšim."



Sestavy


TJ Vrábče
T. Knytl [-] - M. Vrba [-] , J. Vejskrab [-] , M. Filištein [-] , Z. Medula [-] - K. Bašta [-] , R. Buchar [-] , S. Knytl [-] , M. Šerý [-] - L. Koclíř [-] , R. Lučanský [-]

TJ Sokol Kamenný Újezd B
F. Kvasnička [-] - P. Božík [-] , M. Fousek [-] , J. Nejedlý [-] , P. Petkov [-] - V. Šimek [-] , D. Augusta [-] , L. Fousek [-] , J. Červonyj [-] - T. Lenc [-] , Z. Zeman [-]

ŽK: 29. K. Bašta , 32. M. Filištein , 58. D. Seethaler , 83. R. Buchar , 85. Š. Ohrazda - 78. P. Petkov .
Hráči zápasu: Z. Medula - P. Petkov .
Místo: Vrábče. Rozhodčí: Granec Robert - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.