3:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 15:00

6.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobrá Voda doma nezaváhala a připsala si další tři body


Branky


0

Dobrá Voda B patří v letošní sezoně podzimní části III. třídy skupiny B k milému překvapení. Na úvod sezony se drží v závěsu za vedoucími Novými Hodějovicemi a v případě výhry a zároveň bodové ztráty vedoucího týmy tabulky, by se dostala do čela soutěže. Hosté z Vrábče se pohybují ve středu tabulky a v soutěži stejně jako domácí tým, ještě neprohráli. (podrobnosti připravujeme) 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí hráči vstupovali do utkání v lepším rozpoložení, když v posledním kole vyhráli na půdě Ledenic a svou pohodu potvrdili v úvodu zápasu. Už v 9. minutě se totiž prosadil Petr Smejkal a Dobrá Voda vedla 1:0. Hosté z Vrábče však nepůsobili nikterak odevzdaným dojmem a k vidění byla vcelku vyrovnaná hra. Šance se střídali na obou stranách, ale skóre se měnilo až v samotném závěru prvního poločasu. Ve 43. minutě se dostal k míči hostující Radek Buchar a přesným zakončením srovnal na 1:1. Do šaten se tak šlo za nerozhodného stavu. 

Druhý poločas začal zvýšenou aktivitou domácích, kteří chtěli využít domácího prostředí k zisku dalších tří bodů. Po hodině hry pak byl tým Dobré Vody odměněn vedoucí brankou. Po druhé v zápase se zapsal mezi střelce Petr Smejkal - 2:1. Hosté z Vrábče ovšem chtěli prodloužit šňůru zápasů bez porážky a snažili se o vyrovnaní. Kdyby se jim to podařilo a utkání by skončilo 2:2 byl by to asi unikát, protože by se tak stalo v podání Vrábče, již počtvrté v této sezoně z pěti případů. Domácí defenziva však jakýkoli tlak hostí o vyrovnání eliminovala v čele s brankářem Růnou. V 90. minutě se tak naskytl prostor pro střídajícího Čestmíra Marka, který brankou na 3:1 uzavřel konečný účet zápasu. Dobrá Voda se tak díky výhře dostala do čela III. třídy skupiny B.



Sestavy


SK Dobrá Voda B
T. Růna [-] - J. Šulista [-] , K. Klíma [-] (34. L. Klimeš [-] ) , M. Mach [-] (63. Č. Marek [-] ) , J. Šedivý [-] - P. Smejkal [-] , J. Tomandl [-] , P. Hoffman [-] , T. Bartoš [-] - R. Candra [-] , P. Houska [-]

TJ Vrábče
T. Knytl [-] - R. Buchar [-] , M. Vrba [-] , D. Pech [-] , M. Filištein [-] - M. Šerý [-] (51. L. Koclíř [-] ) , K. Bašta [-] , S. Knytl [-] (74. R. Lučanský [-] ) , J. Vejskrab [-] (46. Z. Medula [-] ) - Š. Ohrazda [-] (46. T. Kučera [-] ) , D. Seethaler [-]

ŽK: 35. J. Šedivý - 71. S. Knytl , 76. K. Bašta .
Hráči zápasu: T. Růna , P. Smejkal .
Místo: D.Voda. Rozhodčí: Stach Josef - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.