Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

9.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vrábče oslavilo první domácí výhru šesti góly


Branky


2. K. Bašta , 34. M. Vrba , 50. T. Knytl , 58. S. Knytl , 60. M. Seethaler , 70. D. Pech - 64. J. Kándl , 82. J. Kándl
0

V 9. Kole III. třídy skupiny B hostila domácí Vrábče poslední tým tabulky Lišov B. Hráči hostí přijeli k zápasu po domácí remíze s týmem SK Mladé B, se kterým si připsali teprve čtvrtý bod do tabulky. Navíc v soutěži mají nejhorší obranu, když inkasovali 29 branek v sedmi zápasech. To domácí Vrábče doma ještě neprohrálo, ale zároveň ani jedno střetnutí nevyhrálo. Doposud hráči domácích všechna čtyři střetnutí remizovala při skóre 10:10. V posledním kole navíc schytali pětigólový nášup na půdě Ledenic B a tak si chtěli spravit chuť na Lišovu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

A vstup do zápasu se domácím povedl na jedničku. Už ve 2. minutě se za hostující obranu dostal Bašta a poslal domácí do vedení – 1:0. Hosté poté srovnali hru a dostávali se také do šancí, ale nejčastěji je zastavoval praporek domácího pomezního. Skóre se tak po půl hodině hry měnilo opět na domácí straně. Ve 34. Minutě se dostal k míči Vrba a prostřelil hostujícího brankáře Benedu – 2:0. Do poločasu se i přes pár náznaků šancí na obou stranách skóre již nezměnilo, a tak šli do šaten s dvoubrankovým náskokem hráči domácí Vrábče.

Druhý poločas začal vzájemnou oťukávanou, ale po pěti minutách hry začala domácí desetiminutovka. V 50. minutě zvýšil na rozdíl tří branek Tomáš Knytl. Hráči domácích byli při chuti a na rozdíl od hostí dokázali potrestat jejich chyby. V 58. Minutě tak zvyšoval na 4:0 Stanislav Knytl. Neuběhli ani dvě minuty a brankář Lišova Beneda, lovil míč ze sítě popáté. Tentokrát ho přesným zakončením překonal Martin Seethaler – 5:0. V 64. minutě korigoval vývoj utkání hostující Kándl, který se druhý poločas posunul do útoku Lišova – 5:1. Odpověď na jeho trefu přišla za 6 minut. I o šestou trefu domácích se postaral jiný hráč a byl jím Daniel Pech – 6:1. Hosté z Lišova odpověděli Vávrou, který nastřelil břevno Schusterovy branky. Definitivní tečku za gólově bohatým zápasem pak přeci jen udělali hosté, když se podruhé v utkání prosadil Kándl a korigoval tak stav na konečných 6:2 pro domácí Vrábče.



Ohlasy k zápasu



SK Lišov B/Štěpánovice
Lukáš Beneda (Hráč): "Zápas bych z naší strany zhodnotil jako velice nevydařený. Nedařilo se nám vyhýbat se domácím ofsajdovým pastem a neproměňovali jsme šance. To domácí byli v zakončení efektivnější a zaslouženě vyhráli."



Sestavy


TJ Vrábče
M. Schuster [-] - M. Filištein [-] (69. M. Chrástecký [-] ) , R. Buchar [-] , T. Knytl [-] (61. L. Koclíř [-] ) , D. Pech [-] - K. Bašta [-] (56. Z. Medula [-] ) , M. Vrba [-] , M. Šerý [-] , S. Knytl [-] - Š. Ohrazda [-] (46. D. Seethaler [-] ) , M. Seethaler [-]

SK Lišov B/Štěpánovice
L. Beneda [-] - J. Kročák [-] , M. Londin [-] (56. R. Cimbura [-] ) , L. Masnička [-] , J. Beneda [-] - J. Kándl [-] , M. Žižka [-] , J. Flíček [-] , J. Míka [-] - P. Vávra [-] , D. Mlýnek [-]

ŽK: 81. M. Žižka .
Místo: Vrábče. Počet diváků: 10. Rozhodčí: Havlíček Jaroslav - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.