3:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 15:30

9.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štěpánovice zařídily obrat během sedmi minut


Branky


0

V 9. kole III. třídy skupiny B zavítal tým TJ Slavče na hřiště do Štěpánovic. Domácí hráči v minulé kole prohráli těsně na hřišti vedoucího týmu tabulky Dobré Vody B a náladu si chtěli spravit před svými fanoušky. Hosté ze Slavče poslední kole poprvé nebodovali naplno na domácí půdě, když remizovali s Novými Hodějovicemi. Ve Štěpánovicích chtěli tuto bodovou ztrátu napravit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kuriózní začátek měl samotný úvod zápasu, ve kterém si nikdo z domácích hráčů nevšiml, že hosté hrají necelou čtvrt hodinku o jednoho muže v poli méně. Jakoby tento fakt, nevadil ani hráčům Slavče, protože začátek zápasu byl v jejich režii. Hosté byli jasně lepším týmem a domácí přehrávali zejména rychlým přechodem do útočné fáze, kde nejvíce zlobila tradičně dvojice Tisoň – Tošner, podporovaná dvojící záložníků Bláha – Tůma. Z úvodního tlaku přišel vedoucí gól hostí ve 20. minutě. Marek Fiktus chyboval při zpracování ve vlastním vápně, míč se dostal k Tisoňovi, který vystřelil před branku domácích a z následného závaru doklepl míč do sítě Bláha – 0:1. Hra se poté vyrovnala a nejvíce emocí vzplálo na domácí straně, když byl ve vápně sražen Marek Fiktus. Píšťalka rozhodčího Cíbranského zůstala ovšem němá. Do šaten tak šli spokojenější hosté s jednobrankovým náskokem.

Druhý poločas nenaznačoval, že by si hosté ze Slavče neměli odvézt ze Štěpánovic všechny tři body. Navíc v 51. minutě zahrál Tůma přímý volný kop přesně do šibenice a hosté vedli 0:2. Marně se v tu chvíli natahoval domácí brankář Kotásek, který si na míč sáhl konečky prstů. Domácí hráči potom přidali na důrazu, což se nelíbilo hráčům hostí, kteří často zákroky komentovali. A tak jak bývá zvykem u rozhodčího Cíbranského, kdo začne dřív kecat, s dobrou u něj nepochodí. Ve sporných momentech tak řešil situace spíše ve prospěch domácích Štěpánovic. V 60. minutě tak začala drtivá sedmiminutovka domácích, které dostal do hry kontaktní gól Klaboucha – 1:2. Za tři minuty srovnal stav zápasu Marek Fiktus a v 67. Minutě přidal svou druhou branku v zápase Klabouch a poslal domácí do vedení 3:2. Hosté se pak snažili o vyrovnání a nakopávanými míči si chtěli vytvořit tlak. Místo závěrečného tlaku to, ale byla spíše křeč a hněv na sudího Cíbranského. Utkání tak nakonec dovedli domácí hráči do vítězného konce a v tabulce se na rozdíl jediného bodu dotáhli na svého nedělního soupeře ze Slavče.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Štěpánovice
Petr Kosař (hráč): "Hosté ze Slavče začali zápas v deseti lidech, ale osobně jsem si toho ani nevšim, kdyby mi to po zápase někdo neřekl. V úvodu byli totiž jasně lepší a zaslouženě šli do vedení. V průběhu druhého poločasu navýšili své vedení, ale pak začali více diskutovat s hlavním rozhodčím a ten pak sporné situace posuzoval spíše pro nás. My jsme pak během sedmi minut dokázali vývoj zápasu otočit a v závěru si už výsledek pohlídat."




Sestavy


TJ Sokol Štěpánovice
V. Kotásek [-] - J. Kučera [-] , P. Novák [-] , P. Kosař [-] , T. Veith [-] - M. Klabouch [-] , M. Fiktus [-] , D. Marek [-] - L. Makovička [-] (89. D. Fiktus [-] ) , R. Poláček [-] (46. M. Fiktus [-] ) , V. Kopačka [-]

TJ Slavče
V. Graňo [-] - P. Nocar [-] , T. Kápar [-] , T. Vach [-] , M. Trajer [-] (75. P. Němec [-] ) - J. Tůma [-] , D. Mrkvička [-] , T. Švalb [-] (54. M. Šindela [-] ) , R. Bláha [-] - D. Tisoň [-] , M. Tošner [-]

ŽK: 15. T. Kápar , 41. M. Trajer , 76. M. Tošner , 78. J. Tůma .
Místo: Štěpánovice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Cibranský Jiří - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.