M. Valut 9. (p.)
M. Valut 10.
M. Valut 58.
3:3
(2:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

9.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Valut vystřílel svému tým bod s vedoucím týmem tabulky


Branky


9. M. Valut (p.) , 10. M. Valut , 58. M. Valut - 7. R. Candra , 16. R. Candra (p.) , 84. M. Nedvěd
0

V 9. Kole III. třídy skupiny B zavítala vedoucí Dobrá Voda B na hřiště do Trhových Svinů. Domácí béčko minulé kolo vyhrálo na půdě Kamenného Újezdu 2:1 a v tabulce se nacházelo na 7. místě. Vedoucí tým tabulky si stejným poměrem poradil doma se Štěpánovicemi. Favoritem zápasu byli hosté, kteří venku ještě neztratili ani bod, když vyhráli všechny tři zápasy při impozantním skóre 10:0. To domácí na tom byli opačně, ani v jednom ze svých domácích zápasů nebodovali a měli skóre 1:6.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kdo z diváků v sobotním odpoledni zmeškal první čtvrthodinu zápasu, přišel vlastně o téměř všechny branky v utkání. Domácí hráči, kteří opět naskočili ve velmi mladém složení, věkový průměr činil necelých 21 let, začal aktivně a vůbec nehleděl na tabulkové postavění obou mužstev. Hosté z Dobré Vody, ale jsou přeci jen zkušenější a tak šli v 7. Minutě do vedení zásluhou Radka Candry – 0:1. Trhové Sviny přišly s odpovědí záhy, když z pokutového kopu srovnal na 1:1 Valut. Neuběhla ani celá minuta a domácí mladíčci šli do vedení. I o druhou trefu svého týmu se postaral Valut – 2:1. Vedoucí tým tabulky však nezůstával pozadu a v 16. Minutě se stav zápasu znovu vyrovnal, když se z pokutového kopu prosadil nejlepší střelce hostí Candra – 2:2. Vyrovnaný průběh zápasu pak pokračoval, až do konce prvního poločasu, ale na další branky si museli přítomní diváci počkat do druhého poločasu. 

Ten sice neměl tak raketový nástup jako úvodní dějství, ale hrál se i nadále pohledný fotbal na obě strany. V 58. Minutě byli zase o něco blíže vítězství Trhové Sviny B, když dovršil hattrick Martin Valut a domácí si šli znovu do jednobrankového vedení – 3:2. Pro domácího forvarda to byl druhý hattrick podzimní části sezony. Dobrá Voda se v závěru tlačila za vyrovnáním a nakonec se ho dočkala. Šest minut před koncem se dostal míč k Michalu Nedvědovi a ten prostřelil brankáře Brůha a vyrovnal tak na konečných 3:3. 



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Trhové Sviny B
Pavel Randa (hráč): "Do zápasu jsme šli opět v počtu jedenácti lidí, z toho pět dorostenců, kteří se po poledni vrátili ze zápasu v Lišově. Čekal jsem, že soupeř bude mít navrch, ale do hry jsme vlétli hodně aktivně. O vedení jsme se celý zápas přetahovali a oba poločasy skončily remízou, vyrovnané to bylo i co se týče penalt. V zápase se blýskl Valut, který vstřelil všechny naše góly. Jako tým jsme dřeli a je škoda, že nám vítězství uteklo, ale i bod je zasloužený."




Sestavy


TJ Spartak Trhové Sviny B
K. Brůha [-] - J. Kašpar [-] , J. Novák [-] , O. Hruška [-] , L. Valenta [-] - J. Kostohryz [-] , P. Randa [-] , M. Valut [-] , M. Chuchel [-] - M. Zachař [-] , M. Marek [-]

SK Dobrá Voda B
J. Šinko [-] (46. L. Klimeš [-] ) - K. Klíma [-] (76. Č. Marek [-] ) , P. Choboda [-] , J. Šulista [-] (64. L. Vejsada [-] ) , J. Adam [-] - M. Hakl [-] (46. J. Marek [-] ) , P. Smejkal [-] , J. Tomandl [-] , R. Candra [-] - J. Šedivý [-] , M. Nedvěd [-]

ŽK: 76. M. Zachař - 56. J. Šedivý , 90. P. Choboda .
Hráči zápasu: M. Valut - R. Candra .
Místo: T.Sviny. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Špelina Miroslav - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.