2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

10.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lišov se po výhře nad Římovem odpoutal ze dna tabulky


Branky


0

V 10. kole III. třídy skupiny B hostil Lišov B tým Římova. Domácí hráči získali na podzim jen tři body a v tabulce byli na posledním místě. V posledních kolech se vůbec nedaří ani hostům z Římova a v minulém kole si odvezli bůra ze hřiště Mladého.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání začalo ve volném tempu a jako první zahrozili hosté. V 6. minutě se dostal do vyložené šance Graman, ale jeho zakončení hlavou nebylo dostatečně razantní, aby skončilo za zády brankáře Vávry. Postupem času měli více ze hry hráči domácího Lišova. Série standardních situací vyústil ve vedoucí branku v 18. minutě, když si na roh naskočil nikým nehlídaný Jiří Beneda a hlavou poslal míč do sítě – 1:0. Hosté mohli vyrovnat ve 24. minutě, ale Žáček v dobré pozici netrefil branku. Do poločasu se diváci další branky nedočkali. Vzruch nastal jen ve 35. minutě, kdy domácí chtěli rychle rozehrát přímý volný kop. V tom zabránil faulem hostující Maršána rozhodčí Pileček tasil červenou kartu. Tu si, ale vzápětí rozmyslel a hostujícího hráče nakonec napomenul jen žlutým kartonkem. 

Úvod druhého poločasu byl v režii domácího týmu. Ten si vytvořil několik vyložených šancí, ale ty buď končili v rukavicích hostujícího brankáře Nováka, a nebo byli schopni domácí hráči překopnout odkrytou branku i z malého vápna. A tak mohl paradoxně udeřit Římov. Trummer se uvolnil v domácí šestnátce, ale v zakončení mu na poslední chvíli zabránili domácí obránci. Na hřišti se v závěru začalo jiskřit a vše vygradovalo udělením dvou červených karet. Domácí se opět snažili ihned rychle rozehrát, ale v tom jim zabránil Bauer, který chytil jednoho z domácích hráčů pod krkem. Vše se snažil uklidnit Murčo odstrkováním Bauera, ale to hostujícího hráče asi jen vyprovokovalo a svého protivníka udeřil do hrudi. Oba dva tak putovali předčasně pod sprchy. V závěru utkání přeci jen přidali pojistku domácí, kdy nepříliš prudká střela Londina skončila za zády brankáře Nováka – 2:0. Lišov B si tak připsal druhou výhru v podzimní části a odpoutal se z posledního místa tabulky. Naopak hosté z Římova podruhé venku propadli, což hodnotil jednoduše vedoucí mužstva Pavel Crkva: "Jedna střela mezi tyče je hodně málo, oproti několika vyloženým šancím domácích. "



Ohlasy k zápasu


SK Lišov B/Štěpánovice
Lukáš Beneda (hráč): "Utkání začalo vyrovnaně, ale postupem času jsme měli více ze hry my, což jsme vyjádřili vedoucí brankou. Do poločasu už se více neudálo. Druhý poločas jsme začali lépe, ale neproměnili jsme ani ty nejvyloženější šance. Po vzájemné strkanici pak putoval pod sprchy jeden hráč na každé straně. Nakonec jsme se v závěru dočkali pojistky, když se prosadil střídající Londin. Konečně jsme se dočkali tří bodů a zaslouženě."

TJ Sokol Římov
Roman Chyňava (hráč): "Věděli jsme, že zápas v Lišově nebude jednoduchý, ale i přes to jsme chtěli odčinit minulé zápasy. Domácí měli balon více pod kontrolou, nám se nedařila rozehrávka a navíc jsme dostali branku po nepohlídaném hlavičkujícím hráči v našem vápně. Druhý poločas se hra vyrovnala, vytvořili jsme si několik šancí, ale ty znovu neproměnili. Přišli i červené karty na obou stranách, ale ani to nám nepomohlo s výsledkem něco udělat a v závěru jsme znovu inkasovali."



Sestavy


SK Lišov B/Štěpánovice
J. Vávra [-] - M. Žižka [-] , M. Murčo [-] , V. Ludvík [-] , J. Beneda [-] - L. Masnička [-] , M. Obdržálek [-] , D. Mlýnek [-] (80. L. Beneda [-] ) , J. Kándl [-] - P. Kandl [-] (62. J. Kročák [-] ) , J. Flíček [-] (59. M. Londin [-] )

TJ Sokol Římov
P. Novák [-] - P. Kučera [-] , M. Bauer [-] , R. Chyňava [-] , J. Rytíř [-] - L. Froněk [-] , J. Trummer [-] , P. Graman [-] , P. Žáček [-] (59. M. Kopt [-] ) - J. Štrajt [-] (46. J. Daniel [-] ) , P. Maršán [-] (80. P. Maršík [-] )

ŽK: 35. D. Mlýnek - 35. P. Maršán . ČK: 76. M. Murčo - 76. M. Bauer .
Hráči zápasu: J. Beneda , P. Kandl .
Místo: Lišov. Počet diváků: 25. Rozhodčí: Pileček Josef - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.