Dívčice si v důležitém souboji v Pištíně, připsaly tři body


Branky


0

Důležité utkání čekalo v posledním kole týmy domácího Pištína a hostů z Dívčic. Domácí hráči měli před posledním zápasem nasbíráno 7 bodů, což je řadí mezi kandidáty na sestup. I sobotní soupeř z Dívčice patří do spodní části tabulky, když si na podzim připsal ještě o bod méně. V lepším rozpoložení nastupovali hosté, kteří se v závěru podzimu konečně probrali a začali sbírat body v posledních třech kolech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek zápasu vyšel skvěle pro hosty z Dívčic. Hned z prvního útoku se trefil Hezoučký, když centr Špána přeletěl všechny obránce a Hezoučký přehodil vyběhnutého brankáře Žáka – 0:1. Hosty vedoucí branka ukolébala a ve své aktivitě polevili. Nicméně šance si vytvářeli dál a před koncem poločasu měl na kopačce další branku Hezoučký. Tentokrát však svou šanci trestuhodně zahodil, když minul branku z malého vápna. Domácí byli nebezpeční zejména ze standardních situací, ale brankář Dolejš svůj tým podržel několika důležitými zákroky. Do kabin se tak šlo za nejtěsnějšího rozdílu 0:1 pro Dívčice. 

V druhém poločase se obraz téměř nezměnil. Dívčice zahazovaly slibné příležitosti a zahrávaly si se ziskem tří bodů. Pištín byl totiž, nadále nebezpečný při standardních situacích, ze který byli hráči domácích blízko vyrovnání. Smůla v zakončení nebo výborný zákrok hostujícího brankáře Dolejše, mařil domácí naděje na bodový zisk v tomto utkání. Rozhodující moment zápasu tak přišel v samotném závěru. Vladimír Valenta si se na pravé straně uvolnil přes domácího stopera a jeho povedená střela, skončila za přispění tyče za zády domácího brankáře Žáka – 0:2. Ve zbytku utkání, už se nic dramatického nestalo a tak si Dívčice odvezly všechny tři body. Zároveň se díky výhře, posunuly v tabulce před svého sobotního soupeře z Pištína.



Ohlasy k zápasu



TJ Mír Dívčice
Jan Valenta (hráč): "Do utkání jsme vstoupili dobře a šli jsme brzy do vedení. Spalováním našich šanci jsme si poté zbytečně zkomplikovali zápas. Naštěstí to dopadlo dobře a podařilo se nám získat důležité tři body."



Místo: Pištín. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Havlíček Jaroslav - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.