Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 10:15

5.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bystřice dala bůra oslabeným Borovanům


Branky


0

Bystřice využila převahu a nastřílela 5 gólů

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól

   Domácí Jiskře vyšel úvod zápasu na jedničku a poslepovanou sestavu Borovan brzy potrestala. Už ve druhé minutě centroval Feytl a Havel  hlavou usměrnil míč do sítě hostů. Někdy v polovině úvodního dějství nedovolilo zranění pokračovat Tröstlovi. Ale Borovany přijely jen v 11ti lidech a tak museli pokračovat s deseti hráči. To byla pro hosty další rána. Borovany se pak snažily zabetonovat hru a hrát na brejky. To se jim do konce prvního poločasu částečně povedlo. Skóre se hostům vyrovnat nepodařilo, ale ani branku neinkasovaly. Do šaten tedy domácí Bystřice odcházela s těsným vedením 1:0 a převahou jednoho hráče v poli.

Čtyři branky v síti hostů

   I ve druhém poločase dali domácí relativně rychlý gól. Ve 49. minutě znamenala střela Schramhausera vedení 2:0. O stav 3:0 se v 69. minutě zasloužil trefenou šibenicí Drábik. V 78. minutě se mezi střelce zapsal Kuchař. O gólovou tečku utkání se v 84. minutě po rohu postaral symbolicky kapitán Bobál. Borovany po výprasku Stropnice znovu vysoko prohrály. Za to Bystřice potvrdila tři body z předchozího utkání v Olešnici a navíc si zlepšila skóre.

 

SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Nová Bystřice
Zdeněk Steklý ( předseda klubu domácí ): Začali jsme fantasticky, v první minutě zakončil centr Feytla hlavou Havel a vedli jsme. Zhruba ve 20. minutě se soupeři zranil hráč, a jelikož přijeli v jedenácti lidech, byli od té doby v deseti. V první půli jsme nebyli dostatečně přesní, abychom dokázali přidat další gól. Pět minut po přestávce přidal druhý gól hezkou střelou Schramhauser, poté do šibenice Drábik, po spolupráci s Dvořákem Kuchař a skóre uzavřel po rohovém kopu Bobál. Dá se řici, že dneska jsme to měli relativně jednoduché. Kaňkou je, že se před zápasem zranil Frühauf a asi bude chvíli chybět.

FK Calofrig Borovany
Václav Zeman ( trenér hosté ): My jsme z různých důvodů posbírali 9 omluvenek od hráčů a vyrazili jen v jedenácti lidech. Kdybychom měli hráče, mohlo utkání vypadat jinak. Po oslabení jsme se snažili bukovat a hrát na brejky. Dva tři jsme proměnit mohli a tak mi připadá, že výsledek neodpovídá. Soupeř nevěděl jak se zakončením. Hráčům bych chtěl poděkovat, že se na to nevykašlali a sehráli to ještě celkem dobře.



Sestavy


TJ Jiskra Nová Bystřice
Š. Prinz [-] - T. Dvořák [-] , Z. Steklý [-] (46. M. Veith [-] ) , O. Nováček [-] , Z. Beneš [-] (83. F. Hudeček [-] ) - M. Feytl [-] , P. Bobál [-] , L. Kuchař [-] , P. Drábik [-] (88. J. Feytl [-] ) - J. Havel [-] , J. Schramhauser [-]

FK Calofrig Borovany
A. Fencl [-] - M. Tröstl [-] , P. Broum [-] , P. Langer [-] , J. Pečman [-] - J. Brenner [-] , F. Faktor [-] , M. Tomášek [-] , B. Kratoška [-] , J. Čermák [-] - J. Hruška [-]

Místo: N. Bystřice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Syrovátka Jan - ONDRA Milan - FILO Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.