1:3
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

8.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Westra padla doma se Čkyní


Branky


0

Favorit ukání, domácí Westra Sousedovice, se brzy ujal vedení. Hosté, kteří přijeli bez několika klíčových hráčů základní sestavy, ovšem brzy snížili, gólem do šatny otočili zápas, v druhé půli přidali další branku, a připsali si tak překvapivé, ale zasloužené vítězství na půdě hostí. FC Westra Sousedovice tedy podlehla SK Čkyně 1:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přes úvodní branku domácích vyhráli poločas hosté

Domácí Westra Sousedovice se vrátila na svůj trávník po hubené výhře nad Sousedovicemi, zatímco hosté ze Čkyně doma vystříleli Otavanu ze Štěkně bohatou gólovou nadílku na cestu domů. Nyní byli favoritem ovšem domácí, kteří tuto skutečnost po nevýrazném úvodu zápasu potvrdili ve 13. minutě. Po nedorozumění hostujícící obrany si brankář Čkyně Patrik Wagner špatně vyběhl, zcela odkryl svou branku a Tomáš Glazunov mohl pohodlně skórovat: 1-0. Domácí se však neradovali ani 200 vteřin: v 17. minutě zachytil hostující Michal Kuneš odražený míč z vápna a poslal jej zpět na branku přesnou střelou k tyči: 1-1. Oba týmy se pak spíše hlídaly a navzájem si nedovolili utrhnout se do nějaké slibné šance. Tyto se rodily až ze standardních situací. K jedné takové došlo v samém závěru prvního poločasu. Hosté ze Čkyně zahrávali rohový kop, Imrich Pinke načechral pěkný centr a kapitán hostí Václav Turek jej poslal mezi tři tyče: 1-2. Chvíli poté se odpískal konec první půle, takže to byl - pro domácí hodně nešťastný a pro hosty velmi důležitý - gól do šatny.

Hosté přidali další branku a berou všechny body

I přes snahu Sousedovic zvrátit vývoj utkání působili na hřišti v druhém poločase lépe hosté ze Čkyně. Pokud se ovšem domácí dostali do šance, tato byla vždy nebezpečná a hostující brankář Patrik Wagner se měl kolikrát vskutku co ohánět. Sousedovicím se ovšem již branku vsítit nepodařilo. Byli to naopak právě hráči hostí ze Čkyně, kteří ve druhém poločase přidali další branku a definitivně si tak pojistili vítězství v zápase: v 68. minutě se blýskl pěknou individuální akcí čkyňský Lukáš Toman. Nejprve si obešel dva obránce Westry, aby následně zasprintoval na domácího brankáře Jaroslava Šilhana úplně sám, načež poslal z úniku pěknou střelu k tyči: 1-3. Ani rozdíl o dvě branky však domácí nesložil. Stále se snažili se zápasem něco udělat, a hosté mohou děkovat svému brankáři Patriku Wagnerovi, který je ve zlomových okamžicích nejen druhé půle vždy podržel. Gól Čkyně na 1:3 tak byl definitivní tečkou za zápasem, ve kterém překvapivě, ale zaslouženě zvítězil SK Čkyně nad domácím FC Westra Sousedovice 1:3. Domácí nyní zajíždějí do Vodňan, na zápas, který nemá jasného vítěze. Čkyně hostí doma Slavoj Volyně a musí doufat, že se SKS v tomto kole již vystřílel.  



Ohlasy k zápasu



SK Čkyně
Patrik Krull, SK Čkyně: "Do Sousedovic jsme jeli v okleštěné sestavě, z různých důvodů chyběli Duka, Tesař, Chrášťanský, Kainc a další. Do zápasu jsme nevstoupili nejlépe když po našich individuálních chybách šli domácí do vedení. Podařilo se nám však rychle vyrovnat a poté vstřelit důležitý "šatňák". Do druhé půle jsme vstoupili dobře a měli více ze hry, což potvrdil třetí brankou po úniku Toman. V závěru se Sousedovice pokoušely s výsledkem něco udělat, ale zajištěná obrana a pár dobrých zákroků Wagnera rozhodlo, že si všechny 3 body odvezeme zaslouženě."



Sestavy


FC Znakon Sousedovice
J. Šilhan [-] - P. Masák [-] , J. Jalůvka [-] , J. Hrach [-] , V. Behenský [-] (51. P. Kohout [-] ) - J. Kovář [-] (70. D. Trégl [-] ) , M. Glazunov [-] , V. Kacetl [-] , M. Kokrda [-] - V. Křížek [-] , T. Glazunov [-] (83. F. Duba [-] )

SK Čkyně
P. Wagner [-] - P. Martan [-] , V. Turek ml. [-] , M. Chalupa [-] , M. Kuta [-] - I. Pinke [-] , L. Toman [-] , M. Kuneš [-] , Š. Friedl [-] - M. Gerold [-] (64. L. Provod [-] ) , Z. Stejskal [-] (76. M. Turek [-] )

ŽK: 60. T. Glazunov - 86. M. Chalupa .
Hráči zápasu: V. Turek ml. , P. Wagner .
Místo: Sousedovice. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Petričák Daniel - Landík, Ficko.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.