Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 10:15

2.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ševětínu vystřelil výhru v 90. minutě Kupec!


Branky


0

Domácí měli raketový nástup do zápasu a v 21. minutě vedli již 3:0. Hosté nesložili zbraně a ještě do poločasu dokázali skóre snížit a v druhém poločase dokonce vyrovnat! Ovšem v 90. minutě strhl výhru na stranu domácích Kupec!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ve 21. minutě domácí válcovali Ledenice již 3:0..

Domácí na svého soupeře vletěli. Vysoko napadali a nutili hostující hráče k nepřesné rozehrávce, z čehož pramenily ztráty míčů a šance domácích. V rozmezí 14 minut se postupně trfili Havlíček, Hindy a znovu Havlíček. Ve 21. minutě bylo skóre 3:0 a na hosty by si nevsadil ani ten největší blázen. Aktivita domácích začala opadat a hra se postupně začala vyrovnávat. Varováním pro odmácí měla být branka na 3:1, kterou po sólové akci vstřelil Hrubý v 32. minutě. Domácí do konce poločasu měli ještě pár slibných příležitostí, ale skóre se jim navýšit nepodařilo.

Remízu zamítl Kupec...

V druhém poločase to vypadalo, že se karta obrátila, protože domácí začali dělat plno chyb v rozehrávce a hostující celek začal hrozit. Kontaktní branku na 3:2 měl na starost hostující Hrubý, který tak v 67. minutě vstřelil svou druhou branku v zápase, když uklidil odražený míč k levé tyči Černého brány. V 80. minutě mohl Hrubý zkompletovat hattrick, ale byl ve vápně faulován a kopala se penalta, kterou proměnil penaltový virtuóz Bez. V tuto chvíli to vypadalo, že by dokonce hosté mohli pomýšlet na dokonalý obrat, který nemá obdoby. Bohužel pro Ledenice přišel v 90. minutě faul za vápnem a parádní přímák pro domácí. K míči se postavil Kupec a vymetl šibenici a vystřelil domácím tři body. Ledenice si na první body musejí počkat minimálně do příštího víkendu. 



Ohlasy k zápasu


SK Ševětín
Lukáš Kupec (záložník domácích a střelec vítězné branky): Po dobrém výkonu v prvním poločase, i přes neproměnění několika šancí se zdálo, že dovedeme zápas v klidu do vítězného konce. Bohužel po několika našich chybách, se podařilo hostům vyrovnat. Naštěstí se nám v 90. minutě podařilo vstřelit vítězný gól.

TJ Slavoj Ledenice
Jakub Fošum (hráč Ledenice): Bojovnou hrou jsme dokázali vyrovnat stav utkání. Bohužel jsme znovu na body nedosáhli po inkasovaném gólu v 90 minutě.



Sestavy


SK Ševětín
J. Černý [-] - A. Matoušek [-] , P. Mohamed [-] , R. Ludvík [-] , M. Hanousek [-] - T. Hindy [-] (84. E. Lepša [-] ) , L. Kupec [-] , P. Novotný [-] , D. Klapuš [-] (80. J. Švejda [-] ) - J. Havlíček [-] , R. Novotný [-]

TJ Slavoj Ledenice
F. Mičan [-] - J. Fencl [-] , J. Princl [-] (57. M. Kopáček [-] ) , M. Hladík [-] , J. Pavlík [-] - T. Hrubý [-] , J. Fošum [-] , J. Filouš [-] , M. Volf [-] (75. J. Kaňka [-] ) - M. Bez [-] , F. Benhák [-]

ŽK: 78. A. Matoušek , 80. J. Černý - 21. M. Hladík , 66. J. Fošum , 78. T. Hrubý , 85. F. Benhák .
Hráči zápasu: L. Kupec , J. Havlíček - T. Hrubý .
Místo: Ševětín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.