2:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 10:15

4.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ševětín doma udolal "Čtyrák!


Branky


0

Domácím se povedlo v prvním poločase vstřelit dva štastné góly. Hosté v druhé půlce dokázali vyvinout tlak, ovšem branku dokázali vstřelit jen jednu. Nejblíže vyrovnání byl Maruška, ale bohužel pro hosty jeho dělovka mířila jen do břevna.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly domácích během 10 minut ...

Úvod zápasu se odehrával mezi vápny. Do desáty minuty si oba týmy vypracovali po jednom závaru v soupeřovo šestnácce. Ve 13. minutě se do gólové šance probojoval domácí Švejda, ale střelu trestuhodně prováhal. V 15. minutě poprvé vystřelili hosté, ovšem Marhounova střela postrádala přesnost. V 19. minutě se zapotí hostující brankář Sobolík, když musí konečky prstů vytáhnout ostrě zahrávanou standardku. Ve 25. minutě padne úvodní brana zápasu, když Kupec zahrává přímý kop, který tečuje zeď, Sobolík stačí reagovat na změnu směru míče a míč vyrazí před brankovou čáru, kde v klidu doráží domácí Hindy - 1:0. Hned za dvě minuty má hostující celek kopat pokutuvý kop, když Váňa postupuje z boku sám na brankáře Černého, kterému udělá kličku a následně je podražen. Píšťalka sudího Passlera zůstala němá. Hosté nesložili zbraně a dále bojovali, výsledkem byla nepovedená Tlachačovo střela. Ve 31. minutě hostující Marhoun najde zpětnou přihrávkou pod sebe nabíhajícího Váňu, který střelou z rohu vápna trefí bránící klubko hráčů. Ve 35. minutě se na pravé straně uvolní domácí Havlíček a jeho centr špičkou přes hráče prostrčí do branky Novotný Radim - 2:0. Ve 43. minutě si hosté vytvoří tlak, ze kterého pramení přímý kop (1m za vápnem). Marhoun trefí pouze zeď a sudí Passler píská poločas.

Hosté nedokázali využít své šance ...

Druhý poločas začal územní převahou Čtyráku. Domácí zjevně čekali na brejky. V 52. minutě Příhoda jen o kousek mine centr z levé strany. Hned za minutu hosté zaváhají v obraně a Salva hasí brejk domácích jen za cenu žluté karty. Následný přímák pošle Kupec do tyče Sobolíkovo branky. V 55. minutě vyzve Klíma lobem Marušku, který střílí slabě z hranice vápně. V 57. minutě vybídne Kupec Novotného Petra, kterého vychytá Sobolík. V 58. minutě zkusí štěstí hostující Valenta, ale jeho střela míří těsně mimo. V 63. minutě hosté mohou postupovat v přečíslení na čtyráckou branku, ale zradí je nahrávka. V 75. minutě se konečně hosté dočkají, když se dostanou k míči a Tlachač přízemní střelou prostřelí Černého - 2:1.V 77. minutě jen o kousek mine hostující Klíma. V 78. minutě Marhoun vyšle Klímu samotného na branku, a ten bohužel pro hosty trefí brankáře Černého. V 81. minutě vybídne zpětnou přihrávkou Tlachač Marušku, který na nic nečeká a ránou z velkého vápna trefí břevno. Zbytek zápasu se odehraje před brankou Ševětína, ale hosté se vyrovnávací branky nedočkají. 



Ohlasy k zápasu


SK Ševětín
Jaroslav Havlíček (útočník Ševětín): První poločas jsme byli lepší my, druhý poločas byl lepší soupeř. V závěru jsme ustáli tlak. Za tři body jsme rád.

SK Čtyři Dvory České Budějovice
Robert Čepička (trenér SK Čtyři Dvory): Bohužel jsem prohráli. Dostali jsme v první půli dva góly, a pak to doháníme. V první půlce za stavu 1:0 přišel sporný moment, kdy měl sudí jednoznačně zapískat penaltu v náš prospěch. V druhém poločase pak soupeře 40 minut nepustíme z jeho poloviny. Řekl bych, že převahu jsme měli obrovskou, bohužel jsme nastřelil břevno a nevyužili šance, a tak odjíždíme bez bodu.



Sestavy


SK Ševětín
J. Černý [-] - M. Hanousek [-] , A. Matoušek [-] , P. Mohamed [-] , R. Ludvík [-] - P. Novotný [-] , L. Kupec [-] , T. Hindy [-] (89. T. Hindy [-] ) , J. Švejda [-] (82. T. Dychtl [-] ) - R. Novotný [-] , J. Havlíček [-]

SK Čtyři Dvory České Budějovice
P. Sobolík [-] - P. Salva [-] , M. Havelec [-] , M. Klíma [-] - M. Valenta [-] , V. Tlachač [-] , O. Marhoun [-] , T. Valta [-] (82. V. Slepička [-] ) - P. Váňa [-] (68. P. Snížek [-] ) , J. Příhoda [-] , D. Maruška [-]

ŽK: 42. P. Novotný , 90. J. Černý - 25. P. Sobolík , 30. J. Příhoda , 53. P. Salva , 88. M. Klíma .
Hráči zápasu: L. Kupec - V. Tlachač .
Místo: Ševětín. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Passler David - Syrovátka Jan, Přibyl Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.