4:0
(4:1)
89. R. Hanousek (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 13:00

5.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První body pro Ledenice


Branky


8. T. Hrubý , 10. F. Benhák , 18. M. Bez , 39. M. Kadlec - 89. R. Hanousek (p.)
0

Hosté v této sezóně v každém zápase bodovali, domácí na první body čekali, a proto byl favorit zápasu zcela jasný. Domácí ovšem na svého soupeře vletěli a za první poločas mu nasázeli čtyři branky. Hosté v druhém poločase dokázali pouze kosmeticky upravit na konečných 4:1. Zasloužená výhra pro domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí fotbalisté od úvodních minut ukazovali, že tento zápas už nechtějí prohrát a chtějí získat první letošní body. I v minulých zápasech se jim podařilo v úvodu svého soupeře zatlačit, ale nikdy nevstřelili branku. Hned v 8.minutě obral Hrubý hostujícího stopera o míč a bežel sám na bavorovickou branku a zkušeně zavěsil - 1:0. Hned za dvě minuty se domácí radovali znovu, a to když Benhák obehrál dva protihráče na vápně a trefil se přesně k tyči Chalupského branky. Pro domácí to byl povolený impuls a i nadále svého soupeře přehrávali. V 18. minutě to bylo již 3:0! Bez se dostal do úniku po levé straně a chladnokrevně z nulového úhlu zasunul a možná tím i lehce překvapil bavorovického brankáře. Už to vypadlo, že domácí si do poločasové pauzy dnesou tříbrankové vedení, ale to se bohužel pro hosty ještě o jednu branku zvýšolo, a to díky individuální Kadlecově trefě ze 39.minuty.

 

 

 

V druhém poločase byla k vidění marná snaha hostů o to s výdledkem ještě něco udělat. Domácí pozorně bránili a snažili se hrát na brejky. Diváci viděli mnoho nedotáhnutých akcí a střeleckých pokusů, které brankou neskončili. Hosté se branky nakonec dočkali v 89.minuty, kdy proměnil pokutový kop hostující Hanousek a stanovil konečné skóre na 4:1 pro domácí tým Ledenic.

 

SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Ledenice
Jakub Fošum (záložník Ledenice): Musím říct, že zodpovědný a koncentrovaný výkon všech hráčů v poli, konečně slavil úspěch. Jsme rádi Za první tři body. Doufám, že další body získáme na půdě nepříjemné Větřní.

TJ Bavorovice
Karel Franěk (trenér Bavorovice): Takový poločas snů už v Ledenicích nezažijí. V prvních deseti minutách jsme si dali vlastní a polovlastní branku a do konce poločasu jsme se již nevzpamatovali. Domácí přidali ještě další dva góly a bylo rozhodnuto. Do druhého poločasu jsme přeházeli sestavu a trošku se to zlepšilo. Snad se kluci poučí, za týden proti Čtyráku musíme hrát jinak.



Sestavy


TJ Slavoj Ledenice
F. Mičan [-] - M. Hladík [-] , M. Kopáček [-] , J. Fencl [-] , J. Princl [-] - M. Volf [-] , M. Kadlec [-] , F. Benhák [-] , J. Fošum [-] - T. Hrubý [-] , M. Bez [-]

TJ Bavorovice
J. Chalupský [-] - R. Pospíšil [-] , D. Granov [-] , D. Koláček [-] , J. Anton [-] - P. Babka [-] , R. Hanousek [-] , T. Koranda [-] , T. Kučera [-] , P. Boubal [-] - J. Vaněček [-]

ŽK: 47. R. Hanousek .
Hráči zápasu: J. Fencl , F. Benhák .
Místo: Ledenice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.