0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 16:30

6.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrdějovice navázaly na minulé kolo a opět braly tři body


Branky


0

Ani fakt, že zápas v Roudném se odehrál na vedlejším hřišti, nebyl pro hráče Hrdějovic překážkou. Hosté se proti domácím prezentovali aktivní hrou a po zásluze si odvezli všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hrdějovice do Roudného nepřijely bránit...

Hosté do zápasu nastoupili velmi aktivně a soupeře přehrávali svou přímočarostí, důrazem v osobních soubojích a dobrou kombinační hrou. Výsledkem toho bylo několik závarů před roudenskou brankou, obrana domácích však výpadům svého soupeře statečně odolávala. První větší varování pro roudenské přišlo zhruba v 31. minutě, kdy se po střele hráče Hrdějovic otřáslo břevno za zády domácího gólmana Kerla. Ve 39. minutě už Roudné takové štěstí nemělo. Svým centrem z volného přímého kopu našel Jan Koutský hlavu svého spoluhráče Kudrleho, kterého nechali roudenští naprosto nepokrytého před svou brankou. Hosté šli tedy do kabin s poločasovým vedením 0:1.

Snaha domácíh žádný výsledek nepřinasla...

Bylo jasné, že pokud chtějí domácí se stavem utkání něco udělat, musejí výrazně přidat. To bylo vidět i ve druhém poločase, za který Roudnému jednoznačně nejde upřít snaha, ale ani ta bohužel pro ně k vyrovnání nevedla. A když už se zdálo, že svého soupeře dostávají pod větší tlak, přišla rána v podobě druhého gólu Hrdějovic. V 83. minutě se dostali hosté do protiútoku, který vyústil v přihrávku Adama Pražského z pravé strany hřiště na nejlepšího střelce Hrdějovic Kukačku a ten se nemýlil. Z této branky se už domácí do konce zápasu vzpamatovat nedokázali a hosté si tak odvezli všechny body.



Ohlasy k zápasu



TJ Slavoj Hrdějovice
Jakub Novák: Na poslední vítězný zápas s Kaplicí jsme chtěli navázat další tříbodovou porcí, proti nám stál soupeř nelehký. Zápas se odehrál na vedlejším hřišti v Roudném, možná nás tím chtěli zaskočit, ovšem kluci ukázali, že jsou připraveni na kde jaký terén a celý zápas odjezdili takzvaně "po zadku". Nutno také dodat, že sestava byla výrazně pozměněna, za jejíž příčinnou stála převážně zranění. Svůj debut v základní sestavě si poprvé za "A" mužstvo odbyl dorostenec Tomáš Balík, kterému se zápas na pozici útočníka povedl náramně. Možná nejlepší výkon podzimu přinesl druhou výhru v řadě. V dalším zápase na nás čeká patrně nejtěžší soupeř, který je v čele tabulky, SK Dobrá Voda. Pod tratí jim však nedáme nic zadarmo!



Sestavy


TJ Malše Roudné B
D. Kerl [-] - J. Vogl [-] , J. Vopelka [-] , S. Kubeš [-] (25. T. Novák [-] ) , F. Matoušek [-] , J. Rezek [-] , M. Lerch [-] - M. Otepka [-] (45. D. Samek [-] ) , T. Troup [-] (80. L. Šolc [-] ) - F. Řehák [-] , C. Silva [-]

TJ Slavoj Hrdějovice
R. Spěvák [-] - M. Severa [-] , M. Kudrle [-] , M. Sloup [-] - J. Koutský [-] (46. J. Suchan [-] ) , P. Kukačka [-] , M. Netočný [-] , L. Kučera [-] - J. Jordán [-] , T. Balík [-] (90. P. Pimienta [-] ) , A. Pražský [-]

ŽK: 35. D. Kerl , 65. F. Matoušek , 79. J. Rezek - 45. M. Netočný , 65. J. Suchan .
Hráči zápasu: P. Kukačka , M. Kudrle .
Místo: Roudné. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Vítek Miroslav - Tauber Lukáš, Hnilička Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.