Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 16:30

6.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavia ve druhém pločase svého soupeře přejela


0

V tomto kole přivítala Nová Ves na svém hřišti jednoho z lídrů tabulky, kterým je Slavia České Budějovice. Vše naznačovalo tomu, že pro Slavii by to měly být povinné tři body, ale v prvním poločase ukázali domácí, že to s nimi zas tak snadné nebude. Druhá půle však už byla jednoznačně v režii Slavie.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do vedení...

Z úvodu zápasu nebylo nijak patrné, že se střetly dva týmy z opačných konců tabulky. Hra byla poměrně vyrovnaná, domácí těžili ze znalosti svého poněkud menšího hřiště a ve 20 minutě šli do vedení. Po autovém vhazování z levé strany a následné výborné přihrávce se míč dostal ke Švarcovi, který ho dokázal dostat za záda gólmana Gottfrieda a poslal tak svůj tým do jednobrankového vedení. Po obdržené brance trenér hostů Kladenský zamíchal se sestavou svého týmu a zanedlouho se ukázalo, že udělal správně. Střela Hromádky ještě v síti neskončila, ale o pár minut později už se hosté dočkali. Nejprve v 38. minutě prodloužil autové vhazování hlavou Hejna, míč se dostal až ke kopačkám Hromádky, který pohotově vypálil a jeho střelu dorazil za záda gólmana domácích Strobl. Bylo tedy vyrovnáno. Tím však ještě první poločas neskončil. Ve 42. minutě se opakovala podobná situace, jako byla ta, která předcházela vyrovnávacímu gólu, a úspěšným střelcem byl tentokrát Dvořák. Hosté tedy stihli do poločasu stav zápasu zvrátit ve svůj prospěch.

Druhý poločas jasně v režii Slávie...

Do druhé půle nastoupili hosté výrazně aktivněji, než tomu bylo v úvodu utkání a dostali tak domácí pod tlak. Ten vyústil v 67. minutě v branku na 1:3. Po výborném uvolnění Hromádky na pravé lajně se dostal míč až do šestnáctky domácích a Dvořák rozšířil svůj střelecký účet na dva zásahy. Posledních dvacet minut bylo pro Novou Ves opravdu vražedných. Slávista Kindermann si totiž na jejich hřišti otevřel doslova střelnici a zaznamenal hattrick. Vše odstartoval v 70. minutě, kdy technickou střelou vymetl pavouky v šibenici. Následně v 77. minutě vypálil tvrdý projektil svou pravou nohou, gólman domácích byl bez šance. A vše završil v 84. minutě svou třetí brankou. Domácí dostali v závěrečných minutách ještě výhodu pokutového kopu, který však skončil pouze na tyči.



Ohlasy k zápasu



SK Slavia České Budějovice
Karel Kladenský (trenér): Sice jsme v závěru první půle otočili skóre zápasu na 2:1, ale naše hra nebyla vůbec dobrá. Po přestávce to byl z naší strany mnohem lepší výkon a nakonec jsme přidali další čtyři branky.



Sestavy


FK Nová Ves - Brloh
E. Poula [-] - M. Fober [-] , O. Švarc [-] , J. Anderle st. [-] (78. J. Postl [-] ) , J. Vejvoda [-] , J. Brych [-] - J. Vlček [-] (74. M. Tejko [-] ) , M. Sekera [-] , S. Smieško [-] - J. Pouzar [-] (78. J. Bárta [-] ) , J. Postl [-] (78. J. Anderle st. [-] )

SK Slavia České Budějovice
G. Wolf [-] - O. Wegenkittl [-] , O. Kindermann [-] , T. Dvořák [-] (70. L. Kolárik [-] ) - D. Strobl [-] (78. J. Papoušek [-] ) , D. Vondroušek [-] , M. Slípka [-] , T. Vršitý [-] , J. Hejna [-] (78. L. Kantor [-] ) - L. Hromádka [-] (78. T. Wejskrab [-] ) , P. Kindermann [-]

ŽK: 59. J. Brych - 32. P. Kindermann , 57. D. Vondroušek , 61. J. Hejna , 72. M. Slípka .
Hráči zápasu: O. Švarc - D. Strobl , P. Kindermann , T. Dvořák .
Místo: Nová Ves. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Ťupa Michal - Rinth Jan, Trčka Dominik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.