1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

8.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Budějovické derby pro Slavii!


Branky


0

Další českobudějovické derby bylo na programu tento víkend, kdy na svém hřišti u jezu přivítala Slavia svého soupeře ze Suchého Vrbného, tedy Lokomotivu. Říká se, že derby nemá favorita a podle toho také zápas vypadal. Hra byla vyrovnaná se šancemi na obou stranách.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ani jeden z týmů své šance nevyužil...

Lepší vstup do utkání měli domácí, kteří v úvodních minutách dostali svého soupeře pod tlak. Jako první vyzkoušel pozornost hostujícího gólmana Kuruce dobrou střelou zpoza vápna Hejna. Hosté se po necelé čtvrthodině hry dokázali z tlaku domácích vymanit. Výsledkem toho byl faul před šestnáctkou Slavie a následný Tauberův přímý kop, který skončil na tyči. Po této šanci měla o trochu více ze hry Lokomotiva, ale k většímu ohrožení domácí svatyně se dostat nedokázala. Oproti tomu Slavie zahrozila z jednoho ze svých dobrých protiútoků, kdy po centru Hromádky hlavičkoval Wejskrab, ale proti jeho pokusu výborně zasáhl gólman Kuruc. V závěru prvního poločasu byli aktivnější opět domácí. Po povedené kombinační akci zakončoval Kindermann, jeho střelu k tyči však vytáhl konečky prstů na roh skvěle chytající brankář Lokomotivy.

Gól v samotném závěru rozhodl...

Druhý poločas začal ve stejném duchu, v jakém skončil ten první. Slavie lépe kombinovala a držela více míč na svých kopačkách, ale její hra postrádala finální zakončení. Naproti tomu hosté hrozili z povedených protiútoků. Nejprve se pokoušel překonat Wolfa dobrou střelou do růžku kapitán Lokomotivy Hostek, gólman domácích byl však připraven a jeho pokus zneškodnil. O pár minut později musel Wolf zasahovat znovu, když po jednom z brejků vytáhl tvrdou ránu pod břevno na rohový kop. Nějaký čas se hrálo spíše mezi vápny, ale závěr zápasu byl opravdu hektický. Poprvé to mezi diváky zahučelo, když se k míči téměř u autové čáry dostal hostující Nebor a svou opravdu povedenou střelou označkoval břevno domácí branky. Dvě minuty před koncem se hra přesunula na druhou polovinu hřiště, domácí Hromádka s míčem doslova přilepeným na kopačce prokličkoval mezi několika protihráči až na malé vápno, tam o míč přišel, ten se však dostal ke Slípkovi, který zachoval klidnou hlavu a chytrou střelou na vzdálenější tyč rozhodl o vítězství Slavie 1:0.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia České Budějovice
Karel Kladenský (trenér): Derby mělo náboj a remízový průběh. Výborné výkony podali oba brankáři. V minulém zápase hrály tyče proti nám, teď tomu bylo naopak. Výsledek je lepší, než samotná hra, ale tak to často ve fotbale bývá. Čekají nás Hrdějovice na jejich horké půdě a máme možnost předvést lepší výkon, kterého jsme určitě schopni.




Sestavy


SK Slavia České Budějovice
G. Wolf [-] - O. Wegenkittl [-] (68. T. Dvořák [-] ) - J. Hejna [-] , T. Vršitý [-] , M. Slípka [-] , D. Vondroušek [-] , M. Jordán [-] (59. D. Strobl [-] ) , L. Kolárik [-] (46. P. Kladenský [-] ) - P. Kindermann [-] , T. Wejskrab [-] , L. Hromádka [-] (89. J. Wagner [-] )

TJ Lokomotiva ČB
L. Kuruc [-] - M. Pleskač [-] , P. Kamiš [-] - T. Tauber [-] , P. Křiváček [-] , D. Kocar [-] , J. Květoun [-] - J. Hruška [-] , D. Hostek [-] , S. Nechuta [-] , O. Jánošík [-] (68. L. Nebor [-] )

ŽK: 18. J. Hejna , 68. D. Vondroušek , 86. M. Slípka - 26. L. Kuruc , 41. O. Jánošík .
Hráči zápasu: G. Wolf , M. Slípka - L. Kuruc .
Místo: Slavia ČB. Počet diváků: 110. Rozhodčí: Písek Martin - Kroutl Vít, Syrovátka Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.